Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Ναυάγιο Spoiler: Έτσι αθωώνεται ο Πέτρος για την δολοφονία

Τι θα δούμε προσεχώς

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο“:

Ο Ιπποκράτης δίνει μόνος του το τέλος που του αξίζει τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα και παρά το αρχικό σοκ, η Ειρήνη μαζεύει γρήγορα τα κομμάτια της, κυρίως για το καλό του μικρού Ορφέα.

Η κοπέλα κουρνιάζει αρχικά στην αγκαλιά του Στελή που ανησυχεί για τη ζωή της, όμως στη συνέχεια ο Πέτρος είναι αυτός που της υπόσχεται πως στο εξής όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα δεν αργεί η στιγμή που οι δυο τους αποφασίζουν να γυρίσουν στην Κρήτη, το νησί που τον «γέννησε», για να δημιουργήσουν την οικογένειά τους.

 

Δείτε επίσης: “Το Ναυάγιο” Spoiler: Η Στέλλα παίρνει την δύσκολη απόφαση να δώσει το παιδί

 

Στο νησί όμως δεν θα πάνε οι τρεις τους αφού θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκάλυψη της Στέλλας στην κοπέλα, πως στο μαιευτήριο της πήραν το παιδί και το έδωσαν σε εκείνη, την ταράζει αλλά και τη γεμίζει ευτυχία.

Η Λαμπρινή νιώθει ευγνωμοσύνη που βλέπει το παιδί της να επιστρέφει μετά από τόσους μήνες στο μέρος που γεννήθηκε, όμως την ίδια στιγμή αναρωτιέται πώς θα πορευτεί σε αυτό με την οικογένειά του, αφού όλοι τον έχουν για νεκρό. Για την ακρίβεια, όλοι γνωρίζουν πως και ο Πέτρος Κωνσταντάκης ήταν μία από τις ψυχές που χάθηκαν στο «Φοίνιξ», το πλοίο του Αργύρη Βασιλείου. Την απάντηση της δίνει ο ίδιος ο Πέτρος.

 

Δείτε ακόμη: Το Ναυάγιο Spoiler: Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε

 

Τη λύση δίνει η Σοφούλα, αδελφή του Γιάννη, που μαθαίνει ότι τα χρήματα που είχε βρει στην πόρτα της τα είχε αφήσει ο Πέτρος προκειμένου να μπορέσει να ζήσει.

Η κοπέλα, που παράλληλα μαθαίνει την παραβατική συμπεριφορά του αδελφού της, αποφασίζει να μη δικάσει τον Πέτρο αλλά να του δώσει μια ευκαιρία να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Η λύτρωση έχει έρθει στη ζωή του Πέτρου, που για πρώτη φορά ατενίζει το μέλλον με σιγουριά…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου