Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Ψυχοκόρες” Spoiler: Ο λόγος που η Χριστίνα θα βοηθήσει τη Βασιλική να δραπετεύσει

Τι θα δούμε προσεχώς

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες“:

Η Άννα αναβιώνει μια τραυματική εμπειρία από τα παιδικά της χρόνια. Ο Κοσμάς περνά κρυφά στο Σώτο την ιδιοκτησία του εργοστασίου.

Ο Ασημάκης ακόμα δεν αναγνωρίζει τη Βασιλική.

Μετά την παγίδα της Φρόσως, ένας γιατρός επιβεβαιώνει πως η Ευανθία όντως βλέπει. Η Αμαλία ζητά να μπει ο γιος της πρωτοπαίδι στην οικογένεια Νάτση. Η Φρόσω μαθαίνει από τον Οδυσσέα για τα αρχαία ευρήματα και τον εκβιασμό του Βελλή.

Η Μαρίκα λέει στον Σώτο να μιλήσει με την Αρχοντούλα.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: Νεκρή η Βικτωρία – Η Φρόσω συναντά τον Μέλιο

 

Η Μάγια αντιδρά στην πιθανότητα ομολογίας του Ερμή. Ο Ερμής δέχεται επίσκεψη από τον Νέστορα.

Ο Κοσμάς έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή.

Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή”, η Χριστίνα αρχίζει να αντιμετωπίζει τη Βασιλική διαφορετικά όταν ανακαλύπτει ότι η δεύτερη σκότωσε τον Ευάγγελο Αρδίτη. Η Χριστίνα, που είχε κρυφά συνεργαστεί με τη Βικτώρια σε βρώμικες υποθέσεις που κατέστρεψαν τη ζωή της, νιώθει ικανοποίηση μαθαίνοντας για τον θάνατο του Αρδίτη. Αυτό την φέρνει πιο κοντά στη Βασιλική. Αμέσως σταματάει να της δυσκολεύει τη ζωή και να την πιέζει, ενώ αρχίζει να την προσέχει, της δίνει περισσότερο φαγητό και της εξομολογείται τις δικές της εμπειρίες. Στο μεταξύ, η υγεία του πατέρα της Βασιλικής επιδεινώνεται και η Χριστίνα βοηθάει τη Βασιλική να τον επισκεφτεί. Η Βασιλική προλαβαίνει να τον δει πριν πεθάνει. Τον αγκαλιάζει, τον φιλά και του κλείνει τα μάτια με δάκρυα. Η Βασιλική παρακαλεί τη Χριστίνα να της επιτρέψει να τον θάψει αντί να τον πετάξουν στη χαράδρα με τους άλλους νεκρούς που τους τρώνε τα αρπακτικά. Η Χριστίνα, μαθαίνοντας ότι θα μετατεθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τη Βασιλική να δραπετεύσει από εκεί. Της ζητά, όταν θα φύγει από το Τρίκερι, να βρει τη Βικτώρια και να την εκδικηθεί…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου