Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Σασμός” Spoiler: Μαθιός και Ανδρέας σκοτώνονται

Τι θα δούμε προσεχώς

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Σασμός“.

Γύρισε στην Κρήτη χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς για να σκοτώσει τον Ρούσσο και να φύγει ξανά. Όμως, πριν ο Αντρέας κάνει αυτό που του υπαγόρευε η συνείδησή του τα τελευταία χρόνια, ζητά από τον αδελφό του, Τηλέμαχο, να δει από κοντά ξανά τη γυναίκα που τον μεγάλωσε, τη γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη θα σπεύσει να πέσει στην αγκαλιά του, θα τον συμβουλέψει όμως όταν γυρίσει σπίτι.

Η Μαρίνα όχι απλά θα έχει καταλάβει ποιον συνάντησε η γιαγιά Ειρήνη, αλλά θα την αναγκάσει να το πει και στον Αντώνη. Ο διοικητής θα χαρεί με την πληροφορία και θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τον άντρα που μόνο κακό προκάλεσε στην Ανω Ποριά.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας παραφυλάει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης που μένει ο βιολογικός του πατέρας, προκειμένου να τον πετύχει μόνο του και να του επιτεθεί. Και τελικά τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, την τραγική στιγμή ανάμεσά τους θα δει η Αννα, η οποία αυθόρμητα θα καλέσει τον Μαθιό για να βοηθήσει. Ο ανιψιός του Ρούσσου, χωρίς να το σκεφτεί, θα τρέξει στο σπίτι της μητέρας του και δεν θα διστάσει να μπει ανάμεσα στους δύο άντρες για να προλάβει το κακό.

 

Δείτε επίσης: “Σασμός” Spoiler: Ο Αντρέας ψάχνει ποιος πρόδωσε την επιστροφή του

 

Ο Μαθιός παλεύει με τον Αντρέα προκειμένου να του πάρει το όπλο και δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται πυροβολισμός. Ο Μαθιός πέφτει στα γόνατα, χτυπημένος, ενώ ο Αντρέας στρέφει το όπλο του αυτή τη φορά στον Ρούσσο. Ο Μαθιός, μην έχοντας χάσει ακόμα τις αισθήσεις του, βγάζει γοργά το όπλο του και πυροβολεί τον Αντρέα. Ο άντρας σωριάζεται στο χώμα.

Η φωνή του Ρούσσου που λέει ουρλιάζοντας «Παιδί μου…» ακούγεται στα πέρατα της γης.

Στο σημείο φτάνει ο παπάς, ο οποίος όταν βλέπει τους δύο άντρες να κείτονται στη γη καταλαβαίνει και τρέχει πάνω από τον Μαθιό καλώντας ασθενοφόρο.

Ο Ρούσσος πάνω από τον Αντρέα, τον παρακαλάει για συχώρεση.

Πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα, ψελλίζει απλά τη λέξη «Μάνα!»…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου