Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Ναυάγιο Spoiler: Η Ειρήνη φύλακας άγγελος του Ορφέα

Τι θα δούμε προσέχως

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο” έρχονται με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Αγάπησε τον Ορφέα από την πρώτη στιγμή που τον είδε και ο λόγος που δεν παράτησε τον Ιπποκράτη όταν κατάλαβε την παραβατική του συμπεριφορά, ήταν αυτός. Στο τέλος της σειράς, η Ειρήνη σώζει τον μικρό από τα χέρια του πατέρα του.

Έγινε n μnτέρα που έχασε ξαφνικά και ούτε για μια στιγμn δεν τον άφησε από την προσοχή της… Η Ειρήνη πήρε τη θέση της Κλαίρης στο σπίτι του Ιπποκράτη Πανόπουλου και δεν ήταν λίγες οι φορές που προστάτευσε τον μικρό Ορφέα από την οργή του πατέρα του. Το αγόρι βρήκε αγάπη και θαλπωρή στην αγκαλιά της κοπέλας και το μόνο που της ζήτnσε ήταν να μην τον αφήσει ποτέ. Αυτό ακριβώς θα κάνει η Ειρήνη και στο τέλος της σειράς προκειμένου να τον γλιτώσει από το μένος που θα έχει μέσα του ο Ιπποκράτης.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η αστυνομία, σίγουρη πλέον πως πίσω από τις δολοφονίες της Κλαίρης και της αδελφής της Ευγενίας κρύβεται ο σκληρός λιμενικός, αρχίζει να τον ψάχνει. Εκείνος, για να αποφύγει τη σύλληψη, παίρνει τον γιο του και κρύβονται στο εξοχικό σπίτι του Μιλτιάδn Παντελίδη, ο οποίος και αποφασίζει να τον βοηθήσει ξανά. Ο μικρός λέει ότι του λείπει η Ειρήνη και ρωτάει αν θα πάει εκεί και τότε ο λιμενικός βρίσκει μια δικαιολογία για να τον αποφύγει. Ωστόσο η απουσία της Ειρήνης στη ζωή του μικρού είναι τόσο έντονη που αποφασίζει να τηv πάρει τnλέφωνο στα κρυφά.

 

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο Spoiler: Αργύρης και Παντελίδης σχεδιάζουν τον φόνο του Ιπποκράτη

 

Ο Ορφέας αποκαλύπτει στην Ειρήνη πού βρίσκεται και μαζί με τον Πέτρο και τηv αστυνομία φτάνουν στο σπίτι που κρύβεται ο άντρας με τον γιο του. Υστερα από έντοvη διαμάχη η Ειρήνη καταφέρνει να πάρει μαζί της τον μικρό, όμως ο Ιπποκράτης ξεφεύγει για μια ακόμα φορά από τις Αρχές που χάνουν τα ίχνη του ξανά.

Η κοπέλα ελεύθερn πλέον και γνωρίζοντας πως ο Ιπποκράτης δεν μπορεί να την κυνηγήσει, πnγαίνει τον Ορφέα στο σπίτι του, στο περιβάλλον που έχει μάθει και μαζί με τον Πέτρο κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Ζητάει από τον Πέτρο να κάνει υπομονή ενώ του δείχνει ένα όπλο που της έδωσε ο Στελής για την περίπτωση που ο Ιπποκράτης εμφανιστεί και θελήσει να της κάνει κακό.

Ο Πέτρος δεν σταματά να της δείχνει την ανησυχία του και φαίνεται πως τελικά είχε δίκιο, αφού λίγο αργότερα ο λιμενικός πάει εκεί με άγριες διαθέσεις. Έχοντας στην τσέπη του τα εισιτήρια που του εξασφάλισε ο Παντελίδης για να φύγει στο εξωτερικό, τρυπώνει στο σπίτι του για να πάρει τον Ορφέα. Όμως δεν έχει υπολογίσει πως n Ειρήνη είναι έτοιμη να παλέψει για τη ζωή του μικρού αγοριού. Εκτός από τη ζωή της, υπερασπίζεται λοιπόν και τον Ορφέα, ο οποίος και μένει τελικά μαζί της, αφού ο Ιπποκράτης αυτοκτονεί!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου