Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ψυχοκόρες Spoiler: Ο Σώτος αποκαλύπτει την αλήθεια για την μητέρα του

Πως θα αντιδράσουν ο Κοσμάς και η Νέλλα;

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες” είναι ανατρεπτικές.

Η Νέλλα σώζει τη ζωή του άντρα της όταν η Αννα προσπαθεί να τον σκοτώσει με όπλο. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του Κοσμά πυροβολεί πρώτη την κοπέλα που μπήκε στη ζωή τους για να ζητήσει εκδίκηση και ο Κοτρώτσης θα καταλάβει πόσο πολύτιμη είναι στη ζωή του η Νέλλα. Η Νέλλα είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη που βιώνουν αλλά την ίδια στιγμή ταράζεται αφού συνειδητοποιεί πως μπορεί η αστυνομία να ανακαλύψει το πτώμα της Αννας στον γκρεμό όπου το πέταξαν μαζί και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Ο Κοσμάς την ηρεμεί και όλα φαίνεται να είναι υπό έλεγχο, μέχρι που ο Σώτος τους ανακοινώνει πως θέλει να τους μιλήσει. Στο σαλόνι για τη συγκεκριμένη κουβέντα καλεί ακόμα την Αρχοντούλα και τη Μαρίκα. Το αγόρι είναι αποφασισμένο να βγάλει από όλους τις μάσκες και μαθαίνοντας άπαντες την αλήθεια να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες”: Η Βασιλική χάνει το μωρό της

 

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Σώτος λέει σε όλους την αλήθεια που τον κλόνισε, πως είναι βιολογικός γιος της Αρχοντούλας και η Νέλλα βάζει τα κλάματα αφού καταλαβαίνει πως με αυτή την αποκάλυψη χάνει από τη ζωή της τόσο τον Σώτο όσο και τον άντρα της ζωής της, Κοσμά.

Ο Κοσμάς σοκάρεται με την αλήθεια που άκουσε από τον Σώτο και το παιχνίδι που έπαιξαν στην πλάτη του οι δύο γυναίκες και φεύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει και να διαχειριστεί την αλήθεια με ψυχραιμία. Οσο κι αν φωνάζει η Νέλλα, δεν μπορεί να τον μεταπείσει. Ο σκληρός επιχειρηματίας όμως σύντομα επιστρέφει στο σπίτι που δημιούργησε, έχοντας τη γυναίκα του σε απόσταση.

 

Δείτε ακόμη: Ψυχοκόρες Spoiler: Μια τραγική είδηση αναστατώνει την οικογένεια Αρδίτη

 

Ο Κοτρώτσης δεν φαίνεται να συγκινείται από τις παρακλήσεις της Νέλλας να την ακούσει και να την καταλάβει. Το μόνο που τον κράτα στο ίδιο σπίτι με εκείνη είναι το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν του έσωσε τη ζωή.

Ετσι λοιπόν παραμένει στο πλάι της μέχρι η αστυνομία να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η εξαφάνιση της Αννας δεν σχετίζεται με την οικογένεια Κοτρώτση.

 

Δείτε επίσης: “Ψυχοκόρες” Spoiler: H Φρόσω βρίσκει το πτώμα του Μέλιου στο πηγάδι

 

Όταν όμως τα πράγματα καταλαγιάσουν, ο Κοσμάς αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά του για να εγκαταλείψει τη Νέλλα. Και μάλιστα χωρίς να της εξηγήσει.

Όλα φυσικά θα αλλάξουν όταν εκείνη ανακαλύψει τις βαλίτσες με τα πράγματά του στο αυτοκίνητο…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου