Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Ναυάγιο Spoiler: Αργύρης και Παντελίδης σχεδιάζουν τον φόνο του Ιπποκράτη

Τι θα δούμε προσεχώς

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA” Το Ναυάγιο“:

Ο Μιλτιάδης είναι ο κρυφός άσος στο μανίκι του Ιπποκράτη Πανόπουλου. Για την ακρίβεια, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί βοήθεια, τρέχει στον αδίστακτο δικηγόρο, ο οποίος και τον βοηθά με όλα τα μέσα που διαθέττει.

Αυτό θα πράξει ο Παντελίδης και στα επόμενα -και μάλιστα- τελευταία επεισόδια της σειράς, όπου ο λιμενικός καταλαβαίνει πως διώκεται από τις Αρχές και ψάχνει ένα μέρος για να κρυφτεί μαζί με τον γιο του. Ο δικηγόρος που έχει επενδύσει στη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της δίκης με ψευδείς καταθέσεις, με ευκολία θα του προτείνει να μείνει στο εξοχικό του. Όμως, η αστυνομία με τη βοήθεια της Ειρήνης και του Πέτρου, δεν θα αργήσει να φτάσει στα ίχνη του λιμενικού, κυρίως για να σώσουν το μικρό αγόρι.

Ο Ιπποκράτης βλέπει στο πρόσωπο του Μιλτιάδη έναν πραγματικό φίλο, όμως ο δεύτερος αρχίζει να δρα υπογείως καθώς μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν τον λιμενικό. Και αυτός είναι οι δολοφονίες που έχει κάνει. Της γυναίκας του Κλαίρης και της αδελφής της, Ευγενίας.

 

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο Spoiler: Μάκης και Στέλλα κερδίζουν το ακροατήριο στη δίκη

 

Χωρίς να θέλουν να συνδέσουν την υπόθεση του Αργύρη Βασιλείου με τους δύο φόνους του Πανόπουλου, οι δυο τους οργανώνουν με συνοπτικές διαδικασίες την εξόντωση του αξιωματικού. Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μαζί με τον επιχειρηματία στέλνουν ανθρώπους να τον «βγάλουν» από τη μέση, όμως δεν τα καταφέρνουν καθώς οι κινήσεις των αντρών γίνονται αντιληπτές από τον Πανόπουλο, ο οποίος και καταλαβαίνει πως απειλείται η ζωή του.

Ομως ο Παντελίδης αποφασίζει να του προσφέρει τη βοήθειά του για μια τελευταία φορά. Χωρίς καν να τον ρωτήσει, βγάζει εισιτήρια για το εξωτερικό θέλοντας να τον απομακρύνει από τη χώρα, τα οποία και δέχεται με χαρά ο Πανόπουλος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιπποκράτης δεν θα προλάβει να τα χρησιμοποιήσει αφού όταν φτάσει κρυφά στο σπίτι του για πάρει τον Ορφέα που έχει μαζί της η Ειρήνη, η αστυνο μία τον περικυκλώνει. Μην έχοντας άλλη λύση, ο άντρας αρπάζει το όπλο που έχει στην κατοχή της η Ειρήνη για να προστατευτεί από εκείνον και βάζει τέλος στη ζωή του, κλονίζοντας τον περίγυρό του.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου