Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Νίκος Ψαρράς και Λένα Παπαληγούρα απόψε στο νέο επεισόδιο του “Maestro”

Oι τοξικές σχέσεις που αρρωσταίνουν είναι το θέμα του επεισοδίου με το όνομα “Toxic”

Δύο λαμπερές γκεστ εμφανίσεις θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Mega, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρόκειται για τους Νίκο Ψαρρά και Λένα Παπαληγούρα. O γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί το δικηγόρο της Αλεξάνδρας (Στεφανίας Γουλιώτη), η οποία έχει φέρει στα νέα επεισόδια το παιδί του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) στη ζωή.

Απόψε θα δούμε και τη Λένα Παπαληγούρα, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της αδερφής του Μιχάλη, του γιατρού του νησιού (Αντίνοος Αλμπάνης). Σε εκείνην προσφεύγει ο Μιχάλης, πνιγμένος από τις ενοχές για το φόνο του Χαράλαμπου, του οποίου υπήρξε μάρτυρας.

Ο τίτλος του σημερινού επεισοδίου του «Maestro», στις 22.40 στο Mega, είναι «Toxic».

Ο Σπύρος, τραυματισμένος από το χωρισμό του από τον Αντώνη, βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα, η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος. Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της δεν διαφέρει και πολύ εκείνην του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τούς κάνει να… χτίζουν σχέσεις τοξικές, που σύντομα, όμως, θα τους αρρωστήσουν.

Ο Σπύρος προσπαθεί να «χτίσει» μια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από τη Μαρία δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει τη δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί επιβεβαιώνεται.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 6/6/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου