Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Ο Σίμος πυροβολεί την Αμαλία

Τι θα δούμε προσεχώς

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα δούμε τον Σίμο να ζητά την βοήθεια του Ρένου για να σταματήσει τη φυγή της Αμαλίας.

Τότε ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο, της μιλάει άσχημα, εκείνη τον χαστουκίζει, ενώ λίγο αργότερα η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα θα έβλεπε τον Σίμο και προβληματίζεται.

Λίγο αργότερα η Αμαλία βλέπει τη μητέρα της σε άσχημη κατάσταση, αλλά η Μιράντα της λέει ότι είναι έτσι για τη Ματούλα και δεν της αναφέρει καθόλου τον Σίμο, προβληματίζοντας κι άλλο την Αμαλία.

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης πείθει τον Πάρη ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να μιλήσει στην Αμαλία για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας και την πείθει να μην πάει να δει τον Σίμο.

Παράλληλα και ο Πάρης πηγαίνει και βρίσκει την Αμαλία στο σπίτι της, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα και δεν δέχεται να τον βοηθήσει.

 

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Συνάντηση φωτιά Σίμου – Λεβί στη φυλακή

 

Στο μεταξύ, ο Ρένος πηγαίνει στην Αμαλία για να της πει ότι ο Σίμος ξέρει ότι θα το σκάσει με τον Ντίνο, αλλά τελικά δειλιάζει και φεύγει. Παράλληλα, ο Μεμάς λέει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο και ο Πάρης κινητοποιείται άμεσα να μάθει τον λόγο.

Ο Ντίνος είναι έτοιμος να φύγει κρυφά μόνος του στην Αμερική και αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του και το ένα είναι για την Αμαλία.

Όμως η Μιράντα υποψιάζεται τη συμπεριφορά του, ψάχνει στο γραφείο του, παίρνει το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να της το δώσει. Την προτρέπει ωα φύγει με τον Ντίνο και η Αμαλία ντρέπεται τη μητέρα της, αλλά μετά από πολλή πίεση πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι και αναζητά μαινόμενος την Αμαλία. Δεν τη βρίσκει, φεύγει και πηγαίνει κι αυτός στο σπίτι του Ντίνου, την ώρα που έχει φτάσει εκεί και ο Πάρης. Έξω από το σπίτι του Ντίνου, ο Σίμος βγάζει όπλο για να σκοτώσει την Αμαλία, αλλά τελευταία στιγμή μπαίνει στη μέση ο Πάρης και τρώει τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αμαλία και αιμόφυρτος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

 

Δείτε ακόμη: Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Αμαλία και Ντίνος φεύγουν για πάντα στην Ισπανία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου