Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στη Στέλλα

Αδίστακτος θα φανεί για μία ακόμη φορά ο Ιπποκράτης,

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ιπποκράτης κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στη Στέλλα.

Αδίστακτος θα φανεί για μία ακόμη φορά ο Ιπποκράτης, καθώς θα κλέψει το μωρό από την Ειρήνη την ώρα που το γεννάει, στα επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο.

Η Ειρήνη και η Στέλλα, θα βρεθούν στα διπλανά δωμάτια τοκετού για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ο Ιπποκράτης κρατά το χέρι της Ειρήνης και ο πατέρας της Στέλλας, Σάββας, το δικό της.

Η Ειρήνη, πριν γεννήσει, κάνει μία κουβέντα με τον Ιπποκράτη και του λέει ότι το παιδί της όταν μεγαλώσει, θα μάθει ότι ο βιολογικός του πατέρα είναι ο Απόστολος. Ο Ιπποκράτης εκρήγνυται.

Η Ειρήνη πονάει πολύ και δεν βλέπει την ώρα να γεννήσει. Το ίδιο και η Στέλλα. Η Στέλλα θα γεννήσει πρώτη και αμέσως μετά θα πέσει σε λήθαργο. Η Ειρήνη λίγα λεπτά μετά, θα φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί.

Δυστυχώς όμως, οι γιατροί, ενημερώνουν τον πατέρα της Στέλλας, ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην θλίψη και τον πόνο του, αλλά εκείνη την στιγμή σκαρφίζεται το πιο αποτρόπαιο σχέδιο.

Παίρνει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στον πατέρα της Στέλλας, για δικό τους. Μόλις Ειρήνη ξυπνήσει και ζητήσει να δει το παιδί της, ο Ιπποκράτης, θα της πει ψέματα ότι πέθανε. Η Ειρήνη θα ξεσπάσει και θα πει ότι είναι ψέματα.
Ο Ιπποκράτης της καθησυχάζει και της λέει ότι θα κάνουν άλλο παιδί μαζί. Η Ειρήνη όμως είναι σίγουρη ότι το παιδί της γεννήθηκε ζωντανό αφού άκουσε το κλάμα της και τον γιατρό να μιλάει για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου