Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Η Μάγισσα” Spoiler: Ο Αντρέι παίρνει τα ηνία των Λασκαραίων

Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα“.

Η Θεοφανώ, μετά τη γέννα του μωρού της, επιστρέφει στον πύργο των Λασκαραίων και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα.

Όμως, τίποτα δεν θα κυλήσει ήρεμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς και η αρχή του τέλους θα γραφτεί με την απόφαση του Αντρέι να διεκδικήσει όσα στερήθηκε ό πατέρας του.

Αρχικά, θα τον δούμε να βρίσκει καταφύγιο μαζί με τον Μπακού στη σπηλιά του Τζανέτου, καθώς θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και να φτάσει στους λόγους που τον οδήγησαν να μένει στην αφάνεια όλα αυτά τα χρόνια.

 

Δείτε επίσης: “Η Μάγισσα” Spoiler: Ο Μάρκος και η Θεοφανώ με το μωρό επιστρέφουν στον πύργο

 

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη απειλή για τον Μάρκο έρχεται από τον, Αντρέι, ο οποίος ετοιμάζει τη δική του επίθεση εναντίον του και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέι προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου. Ο δρόμος αυτής της προσπάθειας θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους. Παρ’ όλα αυτά, είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει, καθώς έτσι θα τιμήσει τη μνήμη του Τζανέτου αλλά και θα μπορέσει να βγάλει τη Θεοφανώ από το αδιέξοδο που ζει.

 

Δείτε ακόμη: Τέλος από τη “Μάγισσα” η Κατερίνα Λέχου και ο Νίκος Ψαρράς

 

Για να πετύχει τον στόχο του, ο Αντρέι καταφεύγει στον πύργο του Δραγουμάνου και ζητάει να τον φιλοξενήσουν και μαζί να οργανώσουν σχέδιο για να καθαιρεθεί ο Μάρκος.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, σύμφωνα με το “Mytv”, ο Αντρέι θα φτάσει την κατάσταση μέχρι το τέλος και θα πάρει αυτό που τόσο επιθυμεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου