Σειρές

“Ηλέκτρα” Spoiler: Ο Νικόλας θέλει να κάνει την κάθε μέρα της Ηλέκτρας κόλαση

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι ανατροπές στην δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1 “Ηλέκτρα” δεν έχουν τελειωμό.

Ο Νικόλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένειά του ότι έχει πρόβλημα στα πόδια μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε.

 

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Εκείνος δεν αποκαλύπτει σε κανέναν πως η Ηλέκτρα τον πυροβόλησε, γιατί θέλει να την εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή, φτάνει στην Αρσινόη μία μυστηριώδης δημοσιογράφος.

Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από την Ηλέκτρα, ο Νικόλας μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τα νέα καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς ο γιατρός ενημερώνει την οικογένειά του πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει παράλυτος.

Από την άλλη, η Κατερίνα υποψιάζεται ότι ο Νώντας πυροβόλησε τον Νικόλα, ενώ η Τιτίκα υποψιάζεται τη Δόμνα, την οποία και επισκέπτεται και η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μανάδες είναι σκληρή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νικόλας συνέρχεται και όλοι τρέχουν να τους πει ποιος τον πυροβόλησε.

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης κι ο Μίμης ξεκινούν έρευνες και μαθαίνουν από την Κατερίνα ότι η Ηλέκτρα πήγε στο ναυπηγείο πριν από τη δολοφονική επίθεση στον Νικόλα. Αυτός μαθαίνει από τον γιατρό για την κατάστασή του και γκρεμίζεται ο κόσμος του. Αλλά δεν ομολογεί τον ένοχο, γιατί θέλει να κάνει την κάθε μέρα της Ηλέκτρας κόλαση κι όχι απλά να φυλακιστεί.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στο νοσοκομείο, ο Νώντας ανακρίνεται και λέει για τον κοριό που έχει τοποθετηθεί στο γραφείο του Βρεττού. Οι αστυφύλακες μπαίνουν κρυφά στο γραφείο και βρίσκουν τον κοριό, που εμπεριέχει όλη τη συνομιλία της Ηλέκτρας με τον Νικόλα και η ενοχή της είναι, πλέον, βέβαιη.

 

Μία δημοσιογράφος εμφανίζεται στο νησί

Λίγο μετά, η Κατερίνα φτάνει στο σπίτι της Ηλέκτρας και οι δύο αδελφές λένε πράγματα που δεν έχουν πει ποτέ ξανά. 0 Βρεττός είναι σίγουρος πως οι Σαγιόδες είναι πίσω από την απόπειρα εναντίον του γιου του και γι’ αυτό φτάνει στο τμήμα αποφασισμένος να κάνει την απειλή του για μετάθεση του Χάρη πράξη.

Εντωμεταξύ, μία δημοσιογράφος εμφανίζεται στο νησί και προσεγγίζει το σπίτι των Σαγιάδων, αλλά οι προθέσεις της δεν είναι αγνές.

Παράλληλα η Ηλέκτρα πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου. Μοιάζει να μην την ενδιαφέρει πλέον τίποτε άλλο, παρά να ζήσει τον έρωτά τους.

Στο σπίτι της Μερόπης, όμως, πηγαίνει και η Νεφέλη. Τότε, η κοπέλα αντικρίζει τη μητέρα της στην κάμαρα του κυρίου Φιλίππου και όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Στο νοσοκομείο, η Τιτίκα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικόλα, που είναι εξοργισμένος με την κατάσταση των ποδιών του, καθώς δεν τα νιώθει.

Μέσα στην οργή του, της αποκαλύπτει ποιος τον πυροβόλησε αλλά και ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η δημοσιογράφος πείθει τον Στέργιο να δώσει μία συνέντευξη και πίσω από την πλάτη του χαμογελά κρυφά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version