Σειρές

“Ηλέκτρα”: Δόμνα και Στέργιος επιτίθενται άγρια στον Βασίλη

Σήμερα το απόγευμα στις 19.10

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 “Ηλέκτρα“:

Η Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη αρκετά χρήματα κι υποψιάζεται ότι προέρχονται από βρωμοδουλειές.

Δόμνα και Στέργιος του επιτίθενται άγρια, μα αυτός δεν ομολογεί ότι προέρχονται απ’ το μπαρμπούτι.

Η Ηλέκτρα με τον Σωτήρη ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αθήνα. Ο Σωτήρης ζητά απ’ τον Χάρη να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου.

Κι ο Χάρης με τη σειρά του, του ζητά να βρει στην Αθήνα την Πόπη. Του δίνει τη διεύθυνσή της. Ο Περλεπές ενημερώνει τον Σωτήρη για το γράμμα που βρήκε.

Η Ηλέκτρα συναντά τον Παύλο. Φοβάται πως σε λίγο όλο το νησί θα ξέρει γι’ αυτούς.

Τον αποχαιρετά και φεύγει. Φτάνει με τον άντρα της στην Αθήνα.

Ο Παύλος θέλοντας να μάθει το όνομα του ξενοδοχείου τους, πηγαίνει να το ζητήσει, με μια δικαιολογία, στο δημαρχείο. Επάνω στο γραφείο του δημάρχου βλέπει δυο χαρτιά. Στο ένα γράφει τη διεύθυνση της Πόπης και στο άλλο «Ντίνα Δανέζη».

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Σωτήρης ζητά από τον Περλεπέ να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου στο σχολείο. Είναι βέβαιος πως κάτι κρύβει. Η Ουρανία με το Βασίλη βρίσκονται επιτέλους στην εκκλησία. Εκεί όμως, ενώ η τελετή έχει ξεκινήσει, θα βρεθούν, έξαλλοι και οι γονείς τους.

Θα ολοκληρωθεί το μυστήριο; Ο Νικόλας κάνει πρόταση στο Φανούρη να γίνει τα αυτιά και τα μάτια του στο ναυπηγείο, δίνοντάς του χρήματα. Αργότερα θα μιλήσει στον Βρεττό για τις υποψίες του σχετικά με τον εμπρησμό: ίσως πίσω του να κρύβεται ο Φανούρης.

Η Ζωή αφήνει υπόνοιες στον Παύλο για τη σχέση του με την Ηλέκτρα. Τι έχει καταλάβει; Κι ο Περλεπές, αποφασισμένος να βρει στοιχεία εναντίον του, ανοίγει την τσάντα του Παύλου. Και βρίσκει: το γράμμα που ετοιμάζεται να στείλει στην αδερφή του. Ένα γράμμα που της μιλά για τη ζωή του στην Αρσινόη και τη σχέση του με την Ηλέκτρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version