Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Τρίτος όροφος”: Ο Γιάννης ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:15 τα νέα επεισόδια του “Τρίτου Ορόφου”

Τι θα δούμε απόψε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 “Τρίτος Όροφος“:

Ο Γιάννης ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης για το πώς να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων.

Να τα δώσουν στα παιδιά τους, να τα κρατήσουν για εκείνους, ή να τα επενδύσουν; Τελικά, ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης;

Ο Γιάννης κερδίζει, επιτέλους, ένα σημαντικό ποσό από στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων. Ζητάει τη βοήθεια της Υβόννης για το πώς να χρησιμοποιήσει τα χρήματα. Είτε να τα δώσουν στα παιδιά του, είτε να τα κρατήσουν για εκείνους, είτε να τα επενδύσουν. Τελικά ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης;

Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού αφού κανένας από τους δυο δεν το θυμάται. Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Υβόννη σηκώνεται νωρίς για να καθαρίσει. Ο Γιάννης ξυπνάει απότομα και νομίζει πως γίνεται σεισμός από τον θόρυβο της σκούπας. Προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει και να τον αφήσει να κοιμηθεί ξανά. Η Υβόννη, όμως, επιμένει και τον πείθει, μάλιστα, να τη βοηθήσει.

Ο Γιάννης θέλει να νομίζει πως είναι δέκα χρόνια νεότερος και πως μπορεί να τα βάλει με έναν πολύ μικρότερο του. Η Υβόννη έρχεται να του δείξει πως αυτό δεν ισχύει, αλλά εκείνος παραμένει αμετάπιστος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου