Σειρές

Γιατρός: Ο Αντρέας και η Άννα έρχονται πολύ κοντά

Γιατρός, απόψε στις 22:40 στον Alpha.

O Γιατρός έρχεται απόψε στις 22:40 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο

Όσα θα δούμε στον Γιατρό

Ο Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά. Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Η  Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με το Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Αντρέα και να προχωρήσει παρακάτω καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της. Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει το Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική. Ο Λεωνίδας θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version