Σειρές

“Η Γη της Ελιάς”: Η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει

Το νέο επεισόδιο της “Γης της Ελιάς” απόψε στις 21:00

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA “η Γη της Ελιάς“:

Η Αρετή είναι έξαλλη με τη Χρυσούλα γιατί πιστεύει ότι εκείνη πούλησε τη συνταγή της, αλλά δεν ξέρει ότι ο φούρνος που φτιάχνει την πίτα της βρίσκεται μέσα στην Αρεόπολη.

Η Άννα και ο Πότης ανακοινώνουν σε όλο τον κόσμο τα ευχάριστα και ψάχνουν ημερομηνία γάμου. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από το στρατό και επιστρέφουν μαζί στην Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης πηγαίνει με την ερωμένη του στη ταβέρνα του Χρήστου όπου τους βλέπει η Αρετή, η οποία την επόμενη ημέρα τα λέει όλα στην Ασπασία.

Η Δήμητρα «ψαρεύει» την Αφροδίτη για να μάθει αν τελικά φλέρταρε τον Ορέστη. Ο Λυκούργος πιέζει τη Χάιδω να του πει για τη καραμπίνα που έχει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά δεν πείθεται από την απάντησή της.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Άννα να γίνουν κουμπάρες στον γάμο της. Η κατάσταση στο εργαστήριο φτάνει στο απροχώρητο και η Ισμήνη ανακοινώνει στην Αλκμήνη και την Αντωνία ότι μία από τις δύο θα πρέπει να παραιτηθεί.

Ένα μήνα αργότερα… Η Άννα διαλέγει νυφικό, η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την πίτα της και η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω τεστ DNA ότι η κόρη της ζει…

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ κακή και ο Μάνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όπως μπορεί. Η Άννα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την πρόταση γάμου του Πότη και ζητά τη γνώμη φίλων και γνωστών. Ο Πότης, από την άλλη, κρατά το καφενείο κλειστό μέχρι να λάβει την πολυπόθητη απάντηση. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτρέπουν τη Φιλιώ να πάει σε ψυχολόγο, αλλά εκείνη είναι αρνητική.

Η Ιουλία αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην Αμαλία και την προσεγγίζει φιλικά. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ο φούρναρης έχει αντιγράψει τη συνταγή της Αρετής, αλλά τρέμει να της το πει από φόβο μην τους ρεζιλέψει σε ολόκληρη τη Μάνη. Ο Δημοσθένης συνεχίζει να βρίσκεται με την Ξένια, η οποία δείχνει να κρατά κρυφή ατζέντα. Την ίδια ώρα, το γλυκό του κουταλιού με την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία βρίσκει επιτέλους διέξοδο σε κάτι δημιουργικό. Η Άννα, μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίζει να πει το πολυπόθητο «ναι» στη πρόταση γάμου του Πότη…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version