Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Το ναυάγιο”: Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Ιπποκράτη

“Το Ναυάγιο”: Την Δευτέρα το νέο επεισόδιο

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, “Το ναυάγιο“, τη Δευτέρα 9/10:

Ο καπετάν Στελής, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να εμποδίσει τον απόπλου και συλλαμβάνεται από τους λιμενικούς… Ο καιρός ολοένα και φορτώνει. Λίγα λεπτά αργότερα το πλοίο αναχωρεί, με προορισμό τον θάνατο!

Ο Ιπποκράτης από τη μία διασώζει, από την άλλη κουκουλώνει!

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε να πέφτει κάποιο φως στη σκοτεινή πλευρά του Ιπποκράτη Πανόπουλου (Γιάννης Στάνκογλου), υψηλόβαθμου αξιωματικού του Λιμενικού. Ο Ιπποκράτης με αυταπάρνηση ρίχνεται στη μάχη του εντοπισμού και της διάσωσης των επιβαινόντων στο μοιραίο «Φοίνιξ». Τα κύματα τον πνίγουν, όμως θα ρισκάρει ακόμα και τη ζωή του για να σώσει τους συνανθρώπους του από τον όλεθρο.

Το χέρι του θα αρπάξει την Ειρήνη και θα την ανεβάσει στο πλοίο του Λιμενικού, χαρίζοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά όταν θα βγουν σώοι στην ξηρά. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το σκοτεινό πρόσωπο του αξιωματικού Πανόπουλου. Πίσω από το χαμόγελο, τη γοητεία και τη γενναιότητά του παίζονται πολλά παιχνίδια και κρύβονται πολλά συμφέροντα. Ο Ιπποκράτης βρίσκεται στον τόπο του ναυαγίου όχι μόνο για να προσφέρει, αλλά και για να κουκουλώσει πράγματα και καταστάσεις.

Είναι ένας άντρας σκληρός, που απαιτεί από τη σύζυγο και το παιδί του στρατιωτική πειθαρχία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, λίγο πριν από το ναυάγιο, η γυναίκα του εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι τους…

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου