Σειρές

«Έρωτας Φυγάς» – Spoiler: Μία γυναίκα από το παρελθόν διαλύει τη σχέση Ιάσονα – Μαργέτας

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Έρωτας Φυγάς», που έρχεται από τον Σεπτέμβριο στους δέκτες μας από το OPEN, νέα πρόσωπα και δυσάρεστες εκπλήξεις πρόκειται να ανατρέψουν τη ζωή των ηρώων.

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του περιοδικού «MyTV», μία παλιά γνώριμη των Δεμερτζήδων επιστρέφει στο Κιάρι και γίνεται πραγματικός εφιάλτης για τη Μαργέτα.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φάνη, που θα υποδυθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου, τώρα και η Άννα Αδριανού εντάσσεται στο καστ της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής. Πρόκειται για μία γυναίκα από το παρελθόν, που θα καταφέρει να διαλύσει τη σχέση μητέρας και γιου στο αρχοντικό. Ο λόγος για την πρώην σταρ του τραγουδιού και ερωμένη του συζύγου της Μαργέτας, την Ουρανία.

Πριν από πολλά χρόνια αυτή η γυναίκα κατάφερε να μπει στην καρδιά του Γεώργιου Δεμερτζή, γεγονός που η Μαργέτα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Παρόλο που η σχέση της Ουρανίας με τον Δεμερτζή ήταν πολύ έντονη και δυνατή, η γυναίκα αποφάσισε να φύγει από κοντά του, καθώς δεν άντεξε να έχει δεύτερο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο, έκτοτε διατηρούσε πολύ καλή σχέση με τον γιο του, Ιάσονα, ο οποίος εξακολουθεί να την αγαπάει και να την εκτιμάει.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, θα φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι ακραίο για εκείνη. Θεωρώντας τη «δεύτερη μητέρα» του και θέλοντας να κρύψει τα παιδιά του, θα της τα εμπιστευτεί, πιστεύοντας πως κανείς δεν θα μπορέσει να τα βρει εκεί. Η Μαργέτα, όταν αντιλαμβάνεται την απουσία των παιδιών, τα αναζητά με αγωνία.

Μαθαίνοντας πού βρίσκονται, πηγαίνει στο σπίτι που της έχουν υποδείξει και εκεί, όταν η πόρτα ανοίγει, έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version