Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το μυστικό της πεταλούδας: Ο Μάρκος αντιμέτωπος με μια οδυνηρή αποκάλυψη

Σήμερα στις 16:45 στο Open

Το μυστικό της πεταλούδας, Σάββατο 5 Αυγούστου – Επεισόδια 77 και 78 – Ο Αρίστος λέει στη Σοφία ότι πήρε απ΄ το φάκελο της υπόθεσης τη φωτογραφία της Βαγγελιώς με το σταυρουδάκι στο λαιμό της για να μην τη βρει η Ειρήνη και το αναγνωρίσει.

Ο Χριστόφορος με τη Μαρκέλλα καταθέτουν υπέρ του Δώρου στη δίκη και η Λουίζα τους ευχαριστεί και τους δύο. Η Κρίστια πάει να δει τη Λίλιαν στο νοσοκομείο κι αυτή ζητάει τη βοήθεια της να μηνύσει τον Θέμη για σωματική βλάβη από πρόθεση. Ο Θέμης λέει στην Εύα τι συνέβη και πως η Λίλιαν έχασε το παιδί, αλλά, ότι αυτός δεν της έκανε τίποτα κακό.

Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Νικόλα ότι ο Γιάννος θα του ζητήσει συνάντηση και του λέει πως, όταν το κάνει, να του το πει αμέσως. Ο Γιάννος, όμως, δε φαίνεται να βιάζεται να κάνει κίνηση, κρατώντας τον Στέφανο σε αγωνία.

Ο Μάρκος, πριν φύγει για τη Βηρυτό, πάει στο σπίτι του Χριστόφορου να τον ρωτήσει αν θυμάται κάτι για τον Κυριάκο, που να τον βοηθήσει να τον βρει, αλλά, βρίσκει εκεί έκπληκτος τη Μαρκέλλα.

Η Εύα πάει στο νοσοκομείο να μιλήσει με τη Λίλιαν κι εξαγριώνεται μαζί της, όταν η Λίλιαν απειλεί ότι θα κάνει κακό στη Χριστίνα. Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο πως ο Γιάννος του τηλεφώνησε να συναντηθούν το βράδυ. Περιμένει τηλεφώνημα του αργότερα για το πότε και πού. Η Ειρήνη μιλάει με τον Θέμη στο τμήμα. Ο Θέμης αρνείται ότι φταίει για την αποβολή της Λίλιαν και λέει στην Ειρήνη ότι η Λίλιαν λέει ψέματα ότι τη χτύπησε.

Ο Φίλιππος δίνει στον Χριστόφορο το κινητό με το νούμερο που είχε ο Χρυσοχόου. Η Μαρκέλλα τον παρακαλεί να μην κάνει τίποτα κι εκδηλώνει τον φόβο της μην συμβεί κάτι κακό και περισσότερο στον Αντρέα. Η Εύα, ανήσυχη για τον Μάρκο που πήγε στη Βηρυτό να ψάξει για τον Κυριάκο, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν υπάρχει πιθανότητα ν΄ ανακαλύψει κάτι ο Μάρκος εκεί.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος, που έχει φτάσει στη Βηρυτό, πάει στο σπίτι της Μαρίνας. Εκεί συναντάει τη φίλη της Μαρίνας, που μίλησε με την Ειρήνη στο τηλέφωνο και τη ρωτάει αν ξέρει τον Κυριάκο. Η γυναίκα του λέει πως δεν τον ξέρει, αλλά, ο Μάρκος δεν πείθεται. Μπαίνει στο σπίτι της Μαρίνας κρυφά κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με μια οδυνηρή αποκάλυψη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου