Σειρές

ΣΚΑΪ: Ποια ιστορική σειρά της ΕΡΤ σκέφτεται να αναβιώσει με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή;

Με διπλό ρόλο ο παρουσιαστής στο κανάλι του Φαλήρου

Πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα του Μάρκου Σεφερλή.

Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 και πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ εκεί όπου όπως κυκλοφορεί ετοιμάζεται να αναλάβει ένα μαγειρικό παιχνίδι στο οποίο θα μετέχει και ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η έκπληξη έρχεται όμως στο δεύτερο πρότζεκτ στο οποίο εξετάζει ο ΣΚΑΪ να τον εντάξει.

Πρόκειται για μία ιστορική κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με δικαστικές υποθέσεις που είχε προβληθεί στην ΕΡΤ το 1983, το «Ορκιστείτε παρακαλώ», στο οποίο έπαιζαν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, η Ελένη Φιλίνη και άλλοι.

Αν και δεν έχει κλειδώσει η συμμετοχή του, είναι το επικρατέστερο πρότζεκτ για να δούμε τον Μάρκο Σεφερλή στον διπλό ρόλο που έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version