Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γη της Ελιάς: Η απιστία εξοργίζει τον Χρήστο (Βίντεο)

Νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο συγκεκριμένα, o Χρήστος είναι αποφασισμένος να μην αποκαλύψει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι.

Δείτε το τρείλερ 

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου 
Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να μην αποκαλύψει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις.

Η Μυρτάλη, με τη σειρά της, εντελώς αψυχολόγητα, θα ζητήσει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.

Η_γη_της_ελιας_08_11_2022__2_

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου