Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 27/3) η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια της Ομαδικής Εξωτερικής Δοκιμασίας στο πάρτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με τελικό σκορ 40-10! Ο Βασίλης Φέρρος κι η Μαρία Ζώγα αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Γιώργος Ρήγας, θα είναι αυτός που, απόψε, Παρασκευή 28 Μαρτίου, θα επιλέξει με το λευκό μαχαίρι τον έβδομο υποψήφιο προς αποχώρηση, σχηματίζοντας παράλληλα και τα ζευγάρια των μονομαχιών για τη δοκιμασία της Τελευταίας Ευκαιρίας.
Οι μονομαχίες Τελευταίας Ευκαιρίας απόψε έχουν τέσσερα διαφορετικά ζητούμενα: μια γλυκιά κρέπα, churros, «βρώμικο» με αλοιφή και μια μερίδα καλαμάκια με πατάτες. Τα μαγειρικά ζητούμενα ακούγονται απλά κι εύκολα, αλλά μέσα στην κουζίνα του MasterChef 2025 τίποτα δεν είναι αυτονόητο και κάθε μαγειρική δοκιμασία απαιτεί το 100% από όλους τους διαγωνιζόμενους.
