Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

IQ 160: Η Πηνελόπη επιστρέφει στην ενεργό δράση αλλά ο Τηλέμαχος μπαίνει στο στόχαστρό της

Το 3ο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς “IQ 160” με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή έρχεται απόψε στο Star

Με το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο του β’ κύκλου συνεχίζεται το “IQ 160” στο Star, απόψε στις 21:00.

Όσα θα δούμε στο 3ο επεισόδιο

Ο Γιώργος πηγαίνει σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών του, η οποία, όμως, θα έχει τραγική κατάληξη. Ένας από αυτούς, ο Θεοδόσης, βρίσκεται δολοφονημένος λίγο μετά το πάρτι. Η σύζυγός του, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι συντετριμμένη.

Το θύμα ήταν ο “νταής” του σχολείου και υπάρχουν αρκετοί που θα είχαν λόγο να τον εκδικηθούν, ακόμη και τόσα χρόνια μετά. Η Πηνελόπη χαίρεται που επιστρέφει στην ενεργό δράση. Την ενοχλεί, όμως, και την αποσυντονίζει η παρουσία του Τηλέμαχου, τον οποίο βλέπει ανταγωνιστικά. Σιγά – σιγά, ανακαλύπτει ότι η σύζυγος του θύματος δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος, αλλά το ζευγάρι περίμενε παιδί από παρένθετη μητέρα.

Έτσι, η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο και οι ύποπτοι αυξάνονται. Η Σοφία υποκύπτει στο φλερτ του εισαγγελέα Καψάλη και οι δυο τους γίνονται ζευγάρι, έχοντας γεφυρώσει τις διαφορές τους. Καθώς η αστυνομική έρευνα κλιμακώνεται, ο κολλητός φίλος του Θεοδόση ομολογεί την ενοχή του για το έγκλημα. Είναι, όμως, αυτός ο δολοφόνος ή καλύπτει κάποιον άλλον;

Οι guest stars
Σε αυτό το επεισόδιο εμφανίζονται με guest ρόλους ο Μιχάλης Μιχαλακίδης, ο Κωνσταντίνος Μπίμπης, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Ευδοκία Στατήρη, ο Γιάννης ΑΘητάκης, ο Πέτρος Σκαρμέας, η Μαρία Πετεβή, η Αγγελίνα Τερσενίδου, ο Θανάσης Κρομλίδης και ο Μιχάλης Ζαχαρίας.

“IQ 160” κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Star

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου