Reality

The Voice of Greece: Οι blind auditions συνεχίζονται

Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Οι τέσσερις coaches έχουν ήδη εντάξει τους πρώτους διαγωνιζόμενους στις ομάδες τους και ανυπομονούν να ακούσουν και τους υπόλοιπους

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε με τον πιο δυναμικό τρόπο στον ΣΚΑΪ και, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ανέδειξε εξαιρετικές φωνές! Ωστόσο, οι Blind Auditions συνεχίζονται με δύο νέα επεισόδια αυτό το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00.

Δείτε το trailer:


Οι τέσσερις coaches, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου, έχουν ήδη εντάξει τους πρώτους διαγωνιζόμενους στις ομάδες τους και ανυπομονούν να ακούσουν και τους υπόλοιπους. Τι είναι αυτό που θέλουν από όλους όσους ανεβαίνουν στο stage; Να εκφράσουν κάθε συναίσθημα που έχουν μέσα τους! Ποιοι coaches θα εντοπίσουν τις καλύτερες φωνές της Ελλάδος και θα τις διεκδικήσουν για τις ομάδες τους;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στο Family Room και με τη θετική του ενέργεια και διάθεση, τους εμψυχώνει για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια στον μουσικό διαγωνισμό.

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 0κτωβρίου στις 21.00!

«THE VOICE OF GREECE»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

#TheVoiceGR

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version