Reality

“Η Φάρμα”: Για ποια από τις 2 παίκτριες το ταξίδι θα τελειώσει απόψε

Κυριακή με Τετάρτη στις 21.00 στο Star

Η εβδομάδα στη “Φάρμα” κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα.

Απόψε, Τετάρτη 16/10, δύο μέλη της γαλάζιας ομάδας θα βρεθούν αντιμέτωπα στον αχυρώνα.

Η πρώτη μονομάχος, Ιωάννα Μπακάση, προέκυψε μετά από ομόφωνη ψηφοφορία της ομάδας της και εκείνη στη συνέχεια επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Ελένη Αμπελώμου, θεωρώντας ότι είναι αγωνιστικά ισάξιες.

Καθώς η ώρα της μονομαχίας πλησιάζει, η Ειρήνη Φλεριανού φέρνει πρωινό στις μονομάχους και λίγο αργότερα τις επισκέπτεται και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για μια σύντομη ανασκόπηση πριν από τον αγώνα στον αχυρώνα. Η Ιωάννα πιστεύει ότι η Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού) δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στην ομάδα.

Για την ίδια, ο αχυρώνας είναι μια ευκαιρία να αποδείξει στην ομάδα της τι αξίζει αγωνιστικά. Στο δίπλα δεντρόσπιτο, η Ελένη εξηγεί γιατί δεν την έπεισαν οι λόγοι, που επικαλέστηκε η Ιωάννα για την επιλογή της ως 2ης Μονομάχου. Πιστεύει ότι είναι ίσες αγωνιστικά; Όντως δεν έχουν δοθεί ευκαιρίες στην Ιωάννα να αποδείξει την αξία της; Ποια είναι η άποψη της για τον Νίκο Κωβαίο και πώς θεωρεί ότι επηρεάζει την ομάδα;

Στο συμβούλιο του Αχυρώνα η γαλάζια ομάδα μονοπωλεί τη συζήτηση. Ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος θεωρεί ότι υπάρχουν άτομα μέσα στην ομάδα που σκέφτονται πιο υστερόβουλα, ο Νίκος Κωβαίος καταγγέλλει ότι ορισμένοι κάνουν δουλειές μόνο όταν ανοίγουν οι κάμερες, ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν όταν τίθεται το ερώτημα αν υπάρχουν γυναικείες και αντρικές δουλειές στη Φάρμα.

Ποιοι παίκτες μπαίνουν στο στόχαστρο και πόσο έχουν επηρεαστεί τα μέλη της γαλάζιας ομάδας από τις απανωτές ήττες;

Η Ιωάννα Μπακάση και η Ελένη Αμπελώμου είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα στη Μονομαχία του Αχυρώνα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Ποια θα έχει την περισσότερη στήριξη από τον εξώστη; Για ποια από τις δύο το ταξίδι της Φάρμας θα τελειώσει απόψε και ποια θα συνεχίσει την πορεία της προς τη νίκη και τα 50.000€;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version