Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Φάρμα: Μια φάρσα στις σκηνές φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη «Φάρμα»

Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00, επιστρέφει η “Φάρμα” με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο Star.

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, η γαλάζια ομάδα έχασε στην 1 η Δοκιμασία Ασυλίας και η αρχηγός Ρούλα Κουφοπούλου, προχώρησε σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου.

Η απόφαση της ομάδας ήταν ομόφωνη, με όλους τους παίκτες να ψηφίζουν την Ιωάννα Μπακάση ως την πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Το αποτέλεσμα δεν ξάφνιασε την Ιωάννα, η οποία δήλωσε έτοιμη να αποδείξει την αξία της στον αχυρώνα. Στη Δοκιμασία Προμηθειών, ο Παύλος Θεοφανίδης κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την πράσινη ομάδα.

Όσα θα δούμε απόψε

Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ασυνεννοησία και ένταση επικρατεί στη γαλάζια ομάδα, καθώς οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους δεν είναι ξεκάθαρες και η διαχείριση των προμηθειών γίνεται όλο και δυσκολότερη, καθώς τα αποθέματα λιγοστεύουν.

Η συναισθηματική φόρτιση οδηγεί σε μια νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Κωβαίο και στη Ρούλα Κουφοπούλου, στην οποία σύντομα εμπλέκονται και άλλοι παίκτες της ομάδας. Οι παίκτες ετοιμάζουν το κολατσιό που θα πάρουν μαζί τους στην πρώτη εξωτερική αποστολή επιστάτη. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποδέχεται τους παίκτες σε ένα χωράφι γεμάτο τριφύλλι και τους καλεί να μαζέψουν και να δεματοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

ΦάρμαStar
Η ομάδα που θα καταφέρει να μαζέψει τη μεγαλύτερη ποσότητα θα κερδίσει ένα απολαυστικό, γενναιόδωρο και εξαιρετικά γευστικό έπαθλο, ενώ η ηττημένη θα αρκεστεί μόνο στο κολατσιό της.

Την επόμενη ημέρα, μια φάρσα στις σκηνές φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο και αντί να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα οξύνει ακόμη περισσότερο τις εντάσεις. Στο σπίτι, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι το μποστάνι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και πρέπει να το επιμεληθούν άμεσα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συναντάει τους παίκτες για τη Δοκιμασία Επάθλου και κάνει μια σημαντική ανακοίνωση, σχετικά με την παραβίαση ενός κανόνα της Φάρμας. Ποιος/α έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και πως αυτή η παραβίαση θα επηρεάσει και την υπόλοιπη ομάδα;

Στη Δοκιμασία Επάθλου οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν σε απόλυτο βαθμό για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. Η ηττημένη ομάδα δυσκολεύεται να διαχειριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ η κερδισμένη απολαμβάνει ένα λαχταριστό έπαθλο, που περίμενε καιρό!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου