Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks – “Πάγωσε” η Κατερίνα Καραβάτου με τον χαμό στο πλατό: “Είναι το μόνο που ξέρεις, οπότε τράβα…”

Wikipedia, που σου είναι και πιο εύκολο, αυτό είπα. Μην ανοίξεις βιβλίο»

Σε έντονο διαπληκτισμό ενεπλάκησαν η Μαρία με την Ιωάννα στο My Style Rocks. Η Μαρία δεν μπόρεσε να δεχθεί τα σχόλια για το στυλ της κι η ένταση ανέβηκε απότομα. Η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά μάταια.

Ιωάννα: «Είσαι εκτός δοκιμασίας γιατί αυτό δεν είναι γόβα στιλέτο. Το πρώτο και το βασικό. Μετά αποφάσισες να βάλεις μια φιάπα με χρώμα που μου παίρνει το sexiness που θα είχε μια ολόμαυρη γόβα. Το καταλαβαίνω ότι θες να το κάνεις για τις ανάγκες εργασιακού περιβάλλοντος, αλλά θα ήθελα total-black, γιατί μιλάμε για γόβα στίλετο, που πάλι είναι εκτός θέματος αλλά να είχαμε να λέγαμε. Το ντύσιμο δεν μου αρέσει, μου φαίνεται λίγο αδιάφορο και διεκπεραιωτικό. Αυτά»

Μαρία: «Το να έχει μια γόβα φιάπα δεν σημαίνει ότι δεν είναι στιλέτο. Δηλαδή ας ανοίξουμε και κάνα βιβλίο, ας μην είμαστε συνέχεια στην οθόνη»

Ιωάννα: «Να μου πεις ποιο βιβλίο να ανοίξω, γιατί δεν προλαβαίνω»

Μαρία: «Wikipedia, που είναι και εύκολο»

Ιωάννα: «Σε βιβλίο Wikipedia»

Μαρία: «Wikipedia, που σου είναι και πιο εύκολο, αυτό είπα. Μην ανοίξεις βιβλίο»

Ιωάννα: «Η Μαρία αυτοαναιρείται μόνη της, δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ καν. Μπορείς να σταματήσεις να είσαι ειρωνική απέναντί μου, γιατί μπορώ να είμαι και εγώ»

Μαρία: «Χαίρομαι που σε ξύπνησα»

Ιωάννα: «Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ»

Κατερίνα: «Να ρωτήσω κάτι, γιατί είσαι τόσο επιθετική; Δηλαδή φοβόμαστε αλήθεια να πούμε τη γνώμη μας. Συγγνώμη που διέκοψα όντως κάποιοι άνθρωποι να μην γνωρίζουν αυτό που εξηγείς. Εμένα μου μοιάζει ότι οι τόσες πολλές γνώσεις σου και ο τρόπος που εξηγείς τα πράγματα, προσπαθείς να καλύψεις ένα λάθος που συμβαίνει εδώ. Γνώμη μου»

Μαρία: «Γνώμη σου σίγουρα, αλλά και εγώ μπορώ να αντιδράσω στη γνώμη σου όπως θέλω. Όταν μου λέει ότι είμαι εκτός δοκιμασίας… Δηλαδή έλεος»

Ιωάννα: «Εγώ είπα ότι είσαι εκτός δοκιμασίας, δεν προσέβαλα την προσωπικότητά σου, ή τον χαρακτήρα σου, ή την ευφυΐα σου. Εσύ μου απηύθυνες κατηγορία. Να διαβάσω βιβλία μου είπες. Σου είπα εγώ κάτι για τη μόρφωσή σου ή την ευφυΐα σου; Σε παρακαλώ»

Μαρία: «Talk to the hand. Συγγνώμη μίλησα αγγλικά»

Ιωάννα: «Μην στενοχωριέσαι, ξέρω αγγλικά»

Μαρία: «Είναι και το μόνο που ξέρεις απ’ ότι φαίνεται, γιατί τρόπους δεν ξέρεις σίγουρα και σίγουρα δεν ξέρεις τι είναι γόβα στιλέτο με φιάπα. Οπότε τράβα… διάβασε τίποτα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου