Reality

“Survivor”: “Ήταν άδικο και με στενοχώρησε, κάποια άλλα άτομα έχουν ένα συγγενικό πρόσωπο ή φιλικό, ή αδελφό, αδελφή μέσα στο παιχνίδι”

“Με αυτές τις συνθήκες το ψυχολογικό avantage να έχει κάποιος ένα δικό του πρόσωπο, είτε φίλο, είτε συγγενή, είναι ένα αθέμιτο προβάδισμα”

Την διαφωνία του εξέφρασε ο Απόστολος στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” για την ύπαρξη δύο αδελφών στο ριάλιτι.

Ο παίκτης υποστήριξε πως το ψυχολογικό πλεονέκτημα είναι μεγάλο με το να έχεις ένα δικό σου πρόσωπο σε ένα τέτοιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης και επομένως είναι άδικο για τους υπόλοιπους, καθώς παύουν να ισχύουν οι ίδιοι όροι για όλους.

Ειδικότερα, ανέφερε:

“Με τον ερχομό της αδελφής της Βίκυς σκέφτηκα ότι ήταν άδικο και με στενοχώρησε γιατί σκέφτηκα τότε που μας είχε ζητηθεί να αναφέρουμε 3 ονόματα σε τυχόν έπαθλο επικοινωνίας και έπρεπε να αναφέρουμε 3 φίλους μας. Δεν είχα 3 άτομα να γράψω και ταυτόχρονα κάποια άλλα άτομα να έχουν μάλιστα ένα συγγενικό πρόσωπο ή φιλικό, ή αδελφό, αδελφή μέσα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που όλοι μας, όσοι είμαστε εδώ, είμαστε εμείς και το τομάρι μας μόνο. Μας έχουν πάρει μας έχουν ρίξει στη μέση του πουθενά και επιβιώνουμε”.

 

Δείτε επίσης: “Survivor”: H Γεσθημανή έριξε τη “βόμβα” – “Με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι…”

 

Και πρόσθεσε:

“Με αυτές τις συνθήκες το ψυχολογικό avantage να έχει κάποιος ένα δικό του πρόσωπο, είτε φίλο, είτε συγγενή, είναι ένα αθέμιτο προβάδισμα και συνεπώς δεν παίζουν όλοι επί ίσοις όροις. Δεν ξέρω αν ήταν θετικό ή αρνητικό στην έξω ζωή που δεν είχα τόσους κοντινούς φίλους, όμως τουλάχιστον αυτός ο ένας που έδωσα ξέρω ότι ήταν ειλικρινής φίλος και μπορεί στο μέλλον να κάνω καινούργιους. Δεν θα ήθελα να έχω κανένα άτομο δικό μου εδώ. Αυτά που λέω τα εννοώ ότι εδώ δεν είναι τηλενουβέλα, ο καθένας έχει έρθει εδώ για να επιβιώσει. Είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης. Με λιγοστό φαΐ, 2 κουταλιές ρύζι, και έτσι πρέπει να παιχτεί. Όποιος ήθελε κάτι πιο μαλακό, ας έμενε σπίτι”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version