Reality

“Η Φάρμα”: Η πρώτη δοκιμασία επάθλου για φέτος είναι γεγονός

Κυριακή με Τετάρτη στις 21.00 στο Star

Στο χθεσινό επεισόδιο της “Φάρμας“, η γαλάζια ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την εβδομάδα, καθώς η Ιωάννα Μπακάση αποδείχθηκε πιο δυνατή στον αναγραμματισμό και πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Γεράσιμου Φιλιππάκου, στην πρώτη Δοκιμασία Προμηθειών.

Η πράσινη ομάδα, όμως, κατάφερε να «δαμάσει» τις φλόγες και να υπερισχύσει στην πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας. Η Σόνια Παπλεκάι, ως αρχηγός της χαμένης ομάδας, κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Στο συμβούλιο, που ακολούθησε, αποφάσισε να πάει κόντρα στο «θέλω» της ομάδας, επιλέγοντας τελικά τον Νίκο Κωβαίο.

Απόψε, Τρίτη 24/9, μετά την ένταση που προκλήθηκε στη γαλάζια ομάδα με αφορμή τις δουλειές, αλλά και το χθεσινό συμβούλιο, τα μέλη της προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Ο Νίκος Κωβαίος κατεβαίνει στον φράχτη, που χωρίζει τις δύο ομάδες και ζητάει να μιλήσει με τους πράσινους για ό,τι μεσολάβησε. Τι έχει να πει για όλα αυτά η πράσινη ομάδα;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην πρώτη Δοκιμασία Επάθλου. Το όνομα αυτής; «Θα τα βρούμε στη μέση». Οι παίκτες χωρίζονται σε ζευγάρια και καλούνται να συνεργαστούν, για να συμπληρώσουν έναν πίνακα με 49 σύμβολα. Η ταχύτητα, η ψυχραιμία και κυρίως η καλή επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ποιο θα είναι άραγε το έπαθλο;

Την επόμενη ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας συστήνει τον επιστάτη της Φάρμας, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Τζόρβα! Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο. Θα επιβλέπει και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη Φάρμα.

Εκτός από τις καθημερινές εργασίες, κάθε εβδομάδα θα αναθέτει στις δύο ομάδες μια αποστολή, που θα καλούνται να φέρουν εις πέρας και θα τους εξασφαλίσουν πολύτιμες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα. Οι αποστολές αυτές θα έχουν και διαγωνιστικό χαρακτήρα και η ομάδα που θα εκτελεί την αποστολή πιο αποτελεσματικά θα φεύγει με «γεμάτα» χέρια.

Μετά την πρώτη γνωριμία, ο Αλέξανδρος επιθεωρεί τα μποστάνια και τον στάβλο και καθοδηγεί τους παίκτες, ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Η μέρα συνεχίζεται με δουλειές και για τις δύο ομάδες, όμως για την ομάδα που έχασε το σπίτι, οι δυσκολίες γίνονται ακόμα πιο εμφανείς…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version