Reality

“Survivor”: Πειθαρχικός έλεγχος ΓΕΣ στη Γεσθημανή Κουτούζογλου – Κατηγορίες για λιποταξία

Η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή και ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο

Ένα θέμα έχει δημιουργηθεί με την Γεσθηναμή Κουτούζογλου, την υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ προερχόμενη από τους ΕΠΟΠ, που έλαβε μέρος στο νέο Survivor.

Η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή και ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για να εξετασθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης και εάν είχε αιτηθεί να μεταβεί στο εξωτερικό γι αυτό τον λόγο.

Όπως ήδη έγραψε το Armyvoice.gr, η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων με καταγωγή από τη Δράμα, φέρεται να πήρε την κανονική άδειά της, προκειμένου να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. Επιπλέον, έχει αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024.

 

Δείτε επίσης: “Survivor”: Έβαλε τα κλάματα – “Έχω γονατίσει ψυχολογικά”

 

Αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η νεαρή υπαξιωματικός έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ έπαιζε στον ΣΚΑΪ, ουδείς ασχολήθηκε να δει τι συμβαίνει.

Τη σπίθα άναψε η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, όταν άρχισε να ψάχνει το θέμα, καθώς η Γεσθημανή Κουτούζογλου υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα.

Τότε άρχισαν οι αρμόδιοι να τρέχουν για να ανακαλύψουν εάν συνέτρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία και εάν είχε ήδη γίνει.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.







 

Δείτε ακόμη: “Survivor”: “Λύγισε” η Παρασκευή Κερασιώτη – “Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου…”

 

Έχει ήδη κερδίσει τη συμπάθεια πολλών τηλεθεατών

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστήριζαν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή.

Επιπλέον εκτιμούσαν ότι η νεαρή καταδρομέας, έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα, δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Επιπλέον το γεγονός ότι έχει ήδη κερδίσει τη συμπάθεια πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι αποδοκιμάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσους θέτουν θέμα τιμωρίας της καταδρομέα, κάνει ακόμα πιο δύσκολο τον χειρισμό του θέματος από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το ερώτημα που παραμένει είναι εάν η ηγεσία θα κινηθεί στο αυστηρό πλαίσιο των στρατιωτικών κανονισμών.




 

Δείτε επίσης: “Survivor”: Ανατροπή με την Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version