Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Power of love” – Νίκος Πελετιέ: “Το ντύσιμο της γυναίκας αντικατοπτρίζει την εικόνα του άντρα”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Power of love” ο Νίκος Πελετιέ έκανε μια συζήτηση με κάποιους άλλους παίκτες μέσα στο σπίτι του ριάλιτι σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή της συντρόφου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης δεν δίστασε να εκφράσει την προσωπική του άποψη εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι το ντύσιμο της γυναίκας αντικατοπτρίζει την εικόνα του άντρα.

“Το ντύσιμο σε μια γυναίκα το θεωρώ πάρα πολύ βασικό επειδή αντικατοπτρίζει την εικόνα και του άντρα. Δηλαδή αν μια γυναίκα είναι ντυμένη όπως μια πριγκίπισσα, τότε λέει στον κόσμο και σε όλους, στα επαγγελματικά ραντεβού που θα την παίρνεις μαζί σου, στα ξενοδοχεία, πως διάλεξα μια γυναίκα με στιλ και άποψη” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πελετιέ.

 

Δείτε επίσης: “Power of Love”: Την φίλησε και έβγαλε έρπη – “Αυτό στο χωριό μου λέγεται φαρμακοψ…ς”

 

“Την Σωτηρία με μαγιό δίχτυ θα την κυκλοφορούσα στην παραλία. Έξω όμως όχι, όχι, όχι! Δεν μπορώ! Να ήθελε να φορέσει αυτό και να πηγαίναμε σε ένα επαγγελματικό μου ραντεβού; Ακόμα και σε ένα πάρτι, πάλι, δεν θα το ήθελα” συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης στον ΣΚΑΪ.




 

Δείτε ακόμη: “Power of Love”: Ο Νίκος “τα έχωσε” στην Σωτηρία – “Αυτό που φοράς είναι προκλητικό και πρόστυχο”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου