Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Exatlon”: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Οι πληροφορίες για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Μπορεί στο δεύτερο μισό ο ΣΚΑΪ να έχει ήδη τοποθετήσει τον επόμενο κύκλο του Survivor, ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα αγωνιστικό ριάλιτι που έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αυτό δεν είναι άλλο από το Exathlon.

Η σεζόν 2024-2025 θα είναι διαφορετική. Το κανάλι του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλίτζαλι εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να δώσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Ένα αγωνιστικό θέαμα προκλήσεων που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτό είναι το «Exatlon» που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία σε όποια χώρα και αν προβάλλεται (Γερμανία, Τουρκία. Ουγγαρία. Ισπανία, Ρουμανία, Μεξικό, Βραζιλία. Σλοβενία και Κολομβία) και αφορά σε πίστες αγωνισμάτων με έναν και μόνο σκοπό. Τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου.

 

Δείτε επίσης: Τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που έχουν πάρει το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν

 

Οι διαφορές του “Exatlon” με το “Survivor”

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη ξεκινήσει να ζητά τα βιογραφικά των υποψηφίων μέσω της ηλεκτρονικής του πλατφόρμας ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θωρούν μια κακή ίσως απομίμηση του «Survivor». Στην πραγματικότητα όμως, τα δύο ριάλιτι δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους αφού στην πρώτη περίπτωση το πρότζεκτ αφορά και στην επιβίωση, ενώ στη δεύτερη οι παίκτες απλά θα αγωνίζονται με τις ομάδες τους.

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν αλλά όσοι είναι αθλητικό καταρτισμένοι. Στο «Exatlon» ανά τα χρόνια (από το 2018 προβάλλεται) παίρνουν μέρος ως επί το πλείστον αθλητές ή άτομα με τέλεια σωματική κατάσταση αφού οι πίστες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές. Το κανάλι προς το παρόν θέλει οι παίκτες να είναι άγνωστοι, την ίδια στιγμή όμως, ο Ατζούν που πιστεύει στη δύναμη της εικόνας, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχουν και γνωστοί αθλητές μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες και καθεμία από αυτές περνά από τις πίστες, έξι στο σύνολό τους, που τα συνδυάζουν όλα. Από δοκούς ισορροπίας, διαδρομές τρεξίματος με εμπόδια και κολύμβηση μέχρι τσουλήθρες σε επικίνδυνες σήραγγες, παρκούρ, αναρρίχηση και επιδέξια άλματα.

Εκτός όμως από τη σωματική ικανότητα απαιτείται ταχύτητα. αθλητική ευφυΐα και άρτιος συντονισμός μεταξύ των παικτών. Οπως καταλαβαίνετε, λίγοι καταφέρνουν, να φτάσουν μέχρι το τέλος και ακόμα λιγότεροι είναι εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν το μεγάλο ποσό, το οποίο ο ΣΚΑΪ ακόμα δεν έχει κοινοποιήσει. Τα γυρίσματα θα γίνουν φυσικά στον Άγιο Δομίνικο, το πάρκο του Τούρκου παραγωγού, καθώς εκεί υπάρχουν οι προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται.

Ακόμα μια μεγάλη διαφορά με το «Survivor» είναι πως ο παρουσιαστής του «Exatlon» παίζει ρόλο στην εκπομπή σχολιάζοντας κάθε πίστα, καθοδηγώντας έτσι αθλητή και κοινό μέχρι το τέλος.

Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, καθώς το δυνατό χαρτί του καναλιού, ο Γιώργος Λιανός, θα έχει ήδη στις πλάτες του το «The Voice» και θα προετοιμάζεται για το «Survivor». Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη.

 

Πηγή: Tv24

 

Δείτε ακόμη: Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το “Survivor” και το “Exatlon” είναι δύο projects που θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου