Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Power of Love”: Οι νέοι κανονισμοί έφεραν αντιδράσεις – “Διαφωνώ”

Η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε να θέσει κάποια όρια και να τιμωρεί ανάλογες συμπεριφορές

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Power of Love” η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε νέους αυστηρότερους κανόνες στους παίκτες.

Μετά τις πρόσφατες επεισοδιακές αποκαλύψεις και τις εντάσεις που αυτές έφεραν στο σπίτι, η παραγωγή αποφάσισε να θέσει κάποια όρια και να τιμωρεί ανάλογες συμπεριφορές με κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

 

Δείτε επίσης: “Power of Love”: Αδιανόητος καβγάς – “Άντε ρε καραγκιόζη”

 

“Η κίτρινη κάρτα, όταν θα δίνεται στους παίκτες, σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστούν ένα πέναλτι για κάποια συμπεριφορά τους. Η κόκκινη κάρτα σημαίνει απευθείας αποκλεισμός από το παιχνίδι” εξήγησε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, με τους διαγωνιζόμενους να μένουν έκπληκτοι με τη νέα εξέλιξη.

“Οι κάρτες αυτές σας αφορούν. Όλα όσα συνέβησαν στο gala φυσικά και δεν θα έμεναν έτσι, σας είχα πει ότι θα επανέλθω. Και αυτές αφορούν την Αντριάνα, τον Δήμο, τη Σωτηρία και τον Νίκο” επισήμανε η παρουσιάστρια του ριάλιτι.

“Διαφωνώ. Αν δεν θέλατε να πάω στο ξενοδοχείο των κοριτσιών, δεν θα μας βάζατε σε απόσταση 10 λεπτών με το ταξί. Άρα είναι σαν να με προκαλούσατε να το κάνω. Υποτίθεται ότι είμαστε στο Power of Love και ζητούσατε 12 δυναμικούς χαρακτήρες. Στην τελική, ποιος ορίζει τους κανόνες;” αντέδρασε ο Νίκος Πελετιέ.

 

Δείτε ακόμη: “Power of Love”: “Έχω παιχνίδι με κίνηση και φόρτιση, απευθύνεται σε επαφή με μόριο που δεν είναι αντρικό”

 

“Τους κανόνες τους ορίζει η παραγωγή. Κι εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα όσα είχαν συμβεί. Οι κάρτες αφορούν στις συμπεριφορές σας από δω και στο εξής” τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου κλείνοντας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου