Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Το Tempting Fortune θα έχει πολύ ενδιαφέρον όταν αρχίσουν να ζορίζονται οι παίκτες”

Όσα αποκάλυψε για το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, το οποίο θα παρουσιάσει

Το νέο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, Tempting Fortune, αναλαμβάνει να παρουσιάσει το φθινόπωρο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε στο Summer’s Cool και εδωσε όλες τις λεπτομέρειες με το τι πρόκειται να δούμε στο ανατρεπτικό ταξίδι που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό!

«Φεύγουμε για το Tempting Fortune. Έχω την εντύπωση ότι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και όσο περνάνε οι μέρες θα έχει ακόμα περισσότερο, όταν θα ζορίζονται περισσότερο οι παίκτες. Στην αρχή θα το διασκεδάσουν πολύ, μετά θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες. Θέλω να δω αν θα λειτουργήσουν σαν ομάδα, να δω τους χαρακτήρες των παικτών», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Είναι ένα κοινωνικό πείραμα αυτό το παιχνίδι. Είναι πρόκληση και για εμένα. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο, σίγουρα έχω αρκετό άγχος, πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και πάνω από όλα αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Θα είναι 12 παίκτες, δεν ξέρω αν θα προστεθούν άλλοι στην πορεία και να το ήξερα δεν θα το έλεγα ποτέ. Ξεκινάμε με 12 και 12 θα τερματίσουν, δεν έχουμε αποχωρήσεις σε αυτό το παιχνίδι. Είναι καθαρά θέμα ομαδικότητας και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Και όταν έχεις τόσες διαφορετικές προσωπικότητες, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν ομάδα και σύνολο. Θα δελεαστούν από πάρα πολλούς πειρασμούς, το θέμα είναι να θα ενδώσουν ή όχι», αποκάλυψε.

«Λόγω επαγγέλματος έχουμε συνηθίσει να φεύγουμε, για περιοδείες, για ταινίες, για διάφορα πρότζεκτ. Το μόνο άσχημο είναι ότι χθες γύρισα από διακοπές και σήμερα πάλι φεύγω. Που δεν έκατσα λίγο σπίτι. Από εκεί και πέρα θα είναι για εμένα μια πολύ ευχάριστη και πρωτόγνωρη εμπειρία», κατέληξε για το γεγονός ότι για έναν μήνα θα αφήσει πίσω του την οικογένειά του και αγαπημένα πρόσωπα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου