Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Power of love: Το ραντεβού Αργύρη και Νίκης – “Δεν έχω χειρότερο, αλήθεια, θα σε ρίξω στη θάλασσα”

Τι συνέβη;

Στο νέο επεισόδιο του “Power of love” το βράδυ της Δευτέρας, ο Αργύρης και η Νίκη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βαρκάδα στον Βόσπορο.

Μια κίνηση όμως του νεαρού παίκτη στάθηκε ικανή να… τα τινάξει όλα στον αέρα.

Κι αυτό καθώς, όπως μιλούσε με την συνοδό του σε αυτή την έξοδο, ο παίκτης του “Power of love” έκανε την χειρότερη δυνατή κίνηση που θα μπορούσε να κάνει εν πλω.

Ειδικότερα, ο Αργύρης μασούσε ένα κεράσι την ώρα που συζητούσε με την Νίκη και δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα το πέταξε με μιας πίσω στη θάλασσα.

“Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο” αναφώνησε η μελαχρινή παίκτρια του “Power of love” με τον Αργύρη να χαμογελά, εξ αρχής, σαν να περίμενε την αντίδραση της.

“Αλήθεια σου λέω, δεν έχω χειρότερο! Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πετάνε πράγματα στη θάλασσα. Δηλαδή άλλη μια φορά και θα σε ρίξω στη θάλασσα να πας να το φέρεις” σημείωσε χαρακτηριστικά η Νίκη με τον Αργύρη να επιχειρεί να δικαιολογηθεί τονίζοντας τα εξής.

“Αυτό σε δυο μέρες δεν θα υπάρχει”.

“Δεν με νοιάζει” επίμεινε η παίκτρια του ριάλιτι για να μην πάει ποτέ, προφανώς, να το φέρει ο Αργύρης και να συνεχιστεί η ροή του νέου επεισοδίου του ριάλιτι το βράδυ της Δευτέρας.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου