Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Power of Love”: “Τα πήρε” άσχημα με την προσταγή της – “Τι λες μωράκι, αλήθεια; Δεν κατάλαβα, σοβαρά;”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Σωτηρία απέσπασε τις περισσότερες θετικές ψήφους των ανδρών το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο του “Power of love“.

Έτσι, η όμορφη παίκτρια του ριάλιτι είχε την δυνατότητα να επιλέξει εκείνον με τον οποίο θα ήθελε προσεχώς να έχουν ένα πιο… πριβέ ραντεβού.

Όπως της γνωστοποίησε η οικοδέσποινα του “Power of love”, η Σωτηρία θα έπρεπε να καλεί έναν έναν τους άνδρες ώσπου να νιώσει κάτι που η ίδια θα ήξερε για να πάρει στη συνέχεια την απόφαση της. Και ήρθε η σειρά για τον Αναστάσιο να βρεθεί απέναντι στην παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης.

 

Δείτε επίσης: “Power of Love”: Σάλος με τις απόψεις παίκτη – “Τον αναγνώρισα από τα social, θέλετε να σας πω τι ανεβάζει;”

 

“Όλα καλά;” τον ρώτησε η Σωτηρία για να απαντήσει με φειδώ εκείνος θετικά και να προσθέσει η νεαρή διαγωνιζόμενη ένα απλό “ΟΚ”.

Κάνοντας όμως να επιστρέψει ο Αναστάσης στη θέση του, η Σωτηρία αναφώνησε “δεν είπα να φύγεις” για να πάρει… ανάποδες ο 45χρονος διαγωνιζόμενος.

“Τι λες μωράκι, που δεν μου είπες και να φύγω; Αλήθεια; Δεν κατάλαβα! Σοβαρά;” αντέδρασε ο Αναστάσης με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να του εξηγήσει πως εκείνη έδωσε αυτές τις οδηγίες στη Σωτηρία.

 

Δείτε ακόμη: “Power of love”: Τα κορίτσια και τα αγόρια που αναζητούν την αγάπη στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

 

“Κοίταξε, Κατερίνα, να μου το πεις εσύ. Αυτό όμως δεν το δέχομαι! Δεν το δέχομαι!”.

“Θα κάθομαι μπροστά της μέχρι να αποφασίσει η Σωτηρία; Δηλαδή αν δεν μπορεί να αποφασίσει μισή ώρα, να κάθομαι εγώ εκεί πέρα ενώπιων της; Τι λέτε; Δεν συμφωνώ με αυτό, με συγχωρείτε”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου