Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Απόψε ο μεγάλος Τελικός του Survivor 2024

Στις 21.00 στον ΣΚΑΙ

Χθες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor 2024, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Οι δυναμικές αναμετρήσεις και οι συνεχείς ανατροπές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μέσα από συγκλονιστικές μονομαχίες που κράτησαν το κοινό όρθιο στις θέσεις του, ο ημιτελικός έληξε με τον Ντάνιελ Νούρκα να παίρνει το τρίτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Νωρίτερα είχαν προκριθεί η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης. Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν εκείνος που αποχώρησε έχοντας ωστόσο κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Γκιουλέκας στο media.gr – “Νιώθω χαρά γιατί βγαίνει όλη αυτή η πίεση από πάνω μου – Άξιζα να είμαι στον τελικό, αλλά οι άλλοι ήταν καλύτεροι”

 

Το #SurvivorGR ήταν το δημοφιλέστερο hashtag στο «X» με περισσότερες από 23.000 αναφορές τόσο κατά τη διάρκεια προβολής του καθώς και για 12 ώρες μετά τη λήξη του ενώ στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Απόψε στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο του Άλσους Γαλατσίου οι τρεις φιναλίστ θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ έχοντας να αντιμετωπίσουν νέους στόχους και προκλήσεις!

Τα ματσαρίσματα θα γίνουν με κλήρωση και οι Survivors θα έχουν επτά ζωές. Ποιος θα αποκλειστεί πρώτος από τη διεκδίκηση και ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του πιο αγωνιστικού Survivor όλων των εποχών;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου