Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Γκιουλέκας στο media.gr – “Νιώθω χαρά γιατί βγαίνει όλη αυτή η πίεση από πάνω μου – Άξιζα να είμαι στον τελικό, αλλά οι άλλοι ήταν καλύτεροι”

Οσα δηλώνει

Του Κωνσταντίνου Τσακίρη

Μετά από ένα τελευταίο δύσκολο αγώνισμα ανάμεσα σε Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργο Γκιουλέκα στον Live ημιτελικό του Survivor 2024, ο 29χρονος Θεσσαλονικιός δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, χάνοντας από τον πρώτο με 5-1.

Έτσι στον αυριανό τελικό ο Ντάνιελ Νούρκα μαζί με τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα θα διεκδικήσουν την νίκη.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας μετά το τέλος του ημιτελικού μίλησε στο media.gr και ανέφερε συγκεκριμένα:

«Χαίρομαι που τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν απίθανη εμπειρία, ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί στην αρχή ξεκίνησαν όλα «δεξιά» που λέμε, ήταν όλα τέλεια, με την ομάδα, με τους αντιπάλους, έφερνα νίκες… Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα, το απολάμβανα. Στο τέλος μού βγήκε λίγο παραπάνω πίεση, λίγο παραπάνω το ζόρι, το ψυχολογικό κυρίως και το σωματικό, παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ τυχερός γιατί κέρδισα ένα αμάξι. Το χαίρομαι πάρα πολύ».

Όσο για τους άλλους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού που πέρασαν τελικά και στον τελικό, τον Φάνη Μπολέτση, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ντάνιελ Νούρκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας σημείωσε: «Είναι τρεις εκπληκτικοί παίκτες… Ο Φάνης, δεν το συζητάμε, δεν είχε ούτε μία κακή εβδομάδα σε όλο το παιχνίδι… Ο Ντάνιελ όλο ανέβαινε, ανέβαινε… Μας τσαλάκωσε… Η Κατερίνα είναι η Κατερίνα και αξίζουν και οι τρεις να βρίσκονται στον τελικό…. Καλά και εγώ άξιζα αλλά ήταν καλύτεροι οι άλλοι… Τι να πω παιδιά; Μόνο χαρά νιώθω γιατί βγαίνει όλη αυτή η πίεση από πάνω σου. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τόσα άτομα… Εκεί μπορεί να άραζες με κάποιους τρεις εβδομάδες, ή δύο μήνες και λες ‘’τους ξέρω χρόνια’’. Όποιος με στήριξε τον ευχαριστώ αλλά και όποιον δεν με στήριξε».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου