Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Η πιο άτυχη αποχώρηση – Ποιοι πάνε στον τελικό;

Ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα, έχουν ήδη κλειδώσει τις δικές τους θέσεις στον ημιτελικό

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2024 παρακολουθήσαμε τον στίβο μάχης για την διεκδίκηση της παραμονής για τον μεγάλο τελικό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γκιουλέκα, την Δώρα Νικολή και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Αυτό συνέβη μιας και οι άλλοι δυο, δηλαδή ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα, έχουν ήδη κλειδώσει τις δικές τους θέσεις στον ημιτελικό του φετινού Survivor.

Για να βρεθούν πλάι τους, λοιπόν, οι τρεις δυναμικοί παίκτες θα έπρεπε να τα δώσουν για μια ακόμα φορά ώστε να φτάσουν στις έξι νίκης και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Στο κλείσιμο αυτή της βραδιάς, ωστόσο, όπως υπέδειξε και ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους τρεις μονομάχους, ένας ή μία θα έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο και, αν και είχε φτάσει σχεδόν μέχρι την πηγή, να μην πιει το… νερό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιανός: “Έπεσαν” κάποια τηλέφωνα, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη

 

Προβάδισμα στις συνεχόμενες μονομαχίες, ανάμεσα στους τρεις, κατάφεραν να πάρουν οι δυο άνδρες με αποτέλεσμα το πρώτο εισιτήριο για τον live ημιτελικό της Αθήνας να πάρει ο Γιώργος Γκιουλέκας. Έτσι, η Δώρα Νικολή και ο Ντάνιελ Νούρκα έμελλε να συνεχίσουν την αναμέτρηση για την παραμονή στο Survivor.

Βεβαίως, σαφέστατο προβάδισμα είχε ο νεαρός ηθοποιός μιας και το σκορ έγραφε 5 – 3 υπέρ του. Γι’ αυτό και η παίκτρια του Survivor έπρεπε να κάνει έναν προσωπικό άθλο, με συνεχόμενες νίκες και καμία ήττα, ώστε να είναι εκείνη που θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Αθήνα.

Κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα ο πίνακας του σκορ, ανάμεσα στους δυο μονομάχους του Survivor, να γράψει 6 – 3 υπέρ του Ντάνιελ Νούρκα τη νύχτα της Πέμπτης.

Αυτή ήταν και η χρονική στιγμή που η Δώρα Νικολή, με δάκρυα στα μάτια, θα έπρεπε να εγκαταλείψει το όνειρο της, το όνειρο στη διεκδίκηση του τίτλου στο ριάλιτι επιβίωσης, κερδίζοντας επάξια την 5η θέση στον φετινό κύκλο.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου