Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: “Τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω”

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα έχει προβληματίσει πολύ τους συμπαίκτες της στο Survivor.

Θα καταφέρει να επιστέψει στους στίβους μάχης, αφού η ίδια δεν μπορούσε να κουνήσει το μικρό της δάχτυλο;

Τελικά όλοι καθησυχάστηκαν όταν η παίκτρια επέστρεψε στο συμβούλιο αλλά κατάφερε να επιστρέψει και στους αποψινούς αγώνες.

Η θέση της Κατερίνας Δαλάκα ήταν δεινή καθώς σε ενδεχόμενη τρίτη ήττα των Κόκκινων, θα ήταν η ίδια η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ανατράπηκε το σκηνικό ή η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι Κόκκινη;

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι στο Survivor είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος ψηφίστηκε χθες και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε”.

Όσον αφορά το τρίτο αγώνισμα για την ασυλία, οι Κόκκινοι πέτυχαν την πολυπόθητη νίκη και κατάφεραν να γλιτώσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας με την Κατερίνα Δαλάκα να είναι ασφαλής.

Οι Μπλε ψήφισαν κι αποφάσισαν ότι η Δώρα Νικολή θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει στην αυριανή μονομαχία τον Χριστόφορο και τον Γιώργο.

“Μία χαρά Γιώργο, το γνώριζα ούτως ή άλλως. Είναι λογικό να ψηφιστώ εγώ από τους τρεις μας. Καλούμαι να παραμείνω. Και λίγο παραπάνω να ήμουν από τον Ντάνιελ, τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω” είπε η Δώρα για τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι αντέδρασαν και ανέφεραν πως δεν τη ψήφισαν για συναισθηματικούς λόγους.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου