Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Η επιλογή για την υποψηφιότητα ήταν μονόδρομος

“Η κάθε εβδομάδα μονομαχία σε κουράζει, αλλά εδώ που φτάσαμε αντέχει όποιος είναι πιο δυνατός”

Όλο και πιο κοντά στο τέλος του πλησιάζει το φετινό Survivor με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ασυλίες.

Από τη χθεσινή πρώτη αναμέτρηση της εβδομάδας η νίκη πήγε πανηγυρικά στους Μπλε με τους Κόκκινους να είναι λαβωμένοι και να στέλνουν στον τάκο τον πρώτο τους υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Φυσικά, ο ίδιος το περίμενε, αφού τα όρια έχουν στενέψει σημαντικά:

“Πάω για την ένατη μονομαχία αν δεν κάνω λάθος. Προς το παρόν έχει πάει καλά. Η κάθε εβδομάδα μονομαχία σε κουράζει, αλλά εδώ που φτάσαμε αντέχει όποιος είναι πιο δυνατός, έχει αντοχές και ψυχικά αποθέματα” ανέφερε ο Χριστόφορος στο Survivor χθες για την υποψηφιότητά του.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024 Spoiler: Έρχεται διπλή αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό

 

Απόψε ακολούθησε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία με τον τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα να σοκάρει τους πάντες και να προκαλεί έντονη ανησυχία για το αν θα καταφέρει να συνεχίσει στο Survivor. Οι φόβοι τελικά δεν επαληθεύθηκαν, αφού η παίκτρια επέστρεψε κανονικά στο συμβούλιο.

Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα λαβωμένη δέχθηκε απόψε και δεύτερη ήττα σερί και έπρεπε να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μέσα στις ελάχιστες επιλογές που είχε η ομάδα στον τάκο δίπλα στον Χριστόφορο Ταξίδη βρέθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

“Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε” ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του Survivor.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου