Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: “Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος”

“Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο Συμβούλιο του Νησιού οι Μπλε έπρεπε να διαλέξουν ποιος παίχτης τους θα τεθεί σε διαδικασία αγώνα για την παραμονή του.

Έτσι, όπως κάθε άλλη φορά, όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Αμέσως μετά τις γνώριμες και μακροσκελείς τους συζητήσεις για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έδειξε τον δρόμο της κάλπης στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Μια ομάδα που πλέον αποτελείται μόλις από τέσσερα μέλη. Δηλαδή την Δώρα Νικολή, τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Ποιο μέλος από αυτά θα έδινε άραγε στον… τάκο των υποψηφιοτήτων η μπλε ομάδα στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου για το Survivor;

Ο ένας μετά τον άλλον έγραψα τον όνομα εκείνου που θεωρούσαν σαν τον πλέον αδύναμο κρίκο, για τη δεδομένη στιγμή του παιχνιδιού, της ομάδας τους.

“Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί” αναφώνησε, όπως άλλωστε αρέσκεται κατ’ επανάληψη σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει στη συνέχεια τις μπλε ψήφους.

Τις περισσότερες εξ αυτών, τρεις στον αριθμό, πλην της δικιάς του, συγκέντρωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Γι’ αυτό και ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor θα βρεθεί προσεχώς να παλεύει, για πολλοστή φορά, για την παραμονή στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο!

“Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση” εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας στο Survivor.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου