Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Tempting Fortune: Έρχεται το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και αυτό είναι το casting call trailer!

Νέο παιχνίδι δράσης στις οθόνες μας

Νέα ριάλιτι προγράμματα έρχονται στο προσκήνιο από την ερχόμενη σεζόν φιλοδοξώντας να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Με το Survivor να παίρνει ρεπό τη νέα χρονιά η Acun Medya ρίχνει στην αρένα νέα πρότζεκτ για να ανεβάσει την prime time του καναλιού του Φαλήρου.

Ένα από αυτά τα φιλόδοξα πρότζεκτ και το Tempting Fortune!

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού το Tempting Fortune είναι ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης που προβλήθηκε αρχικά στην Αγγλία με τεράστια επιτυχία.

«Είναι παιχνίδι επιβίωσης, που έχει προβληθεί ήδη στην Αγγλία με τεράστια επιτυχία και σε αυτό υπάρχουν διάφορες version, ανάλογα με τη χώρα. Παίζεται και με celebrities και με μη celebrities. Εδώ το πλάνο είναι να είναι μόνο άγνωστοι παίκτες. Είναι 12 παίκτες, για 19 ημέρες, κάνουν ένα μεγάλο δύσκολο οδοιπορικό και οι “πειρασμοί” κοστίζουν. Υπάρχει ένα έπαθλο, το οποίο κάθε φορά που θέλει να υποκύψει κάποιος σε πειρασμό, χάνει χρήματα και δημιουργούνται τρομερές εντάσεις γιατί κάποιοι θέλουν τα λεφτά και άλλοι τα λούσα. Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για τη παρουσίαση είναι του Χρήστου Φερεντίνου και ενδέχεται να γυριστεί στην Τουρκία. Ίσως να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου