Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Αποχώρησε από το ριάλιτι λίγο πριν το τέλος

Ο πίνακας του σκορ έδειξε 5-2 με αποτέλεσμα ο παίκτης να πρέπει να αφήσει το παιχνίδι

Το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας και ένας παίκτης της Μπλε ομάδας.

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη και την Κατερίνα Δαλάκα από τους Κόκκινους και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από τους Μπλε.

Ένας εκ των τριών βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Survivor στο τέλος της δοκιμασίας. Κι αυτό μιας και θα επαναλάμβανε έναν κύκλο αγωνισμάτων, προσεχώς, ενάντια στη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους για να μάθουμε ποιο όνομα θα γραφτεί στη νέα αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός και τους μονομάχους, τη νύχτα της Πέμπτης, όλοι θα έπρεπε να παίξουν με όλους για να δούμε ποιος θα γνώριζε τις περισσότερες ήττες. Ύστερα από μια μακρά σε διάρκεια δοκιμασία, ήρεμοι μπορούσαν να αισθάνονται η Κατερίνα Δαλάκα ο Σταμάτης Ταλαδιανός που έφτασαν πρώτοι στις πέντε νίκες.

Έτσι λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, ο Χριστόφορος Ταξίδης έμελλε να ριχθεί ξανά στη μάχη και τον στίβο του Survivor προκειμένου να κοντραριστεί με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους διεκδικώντας την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο. Για έναν ή μία, άλλωστε, τούτο το βράδυ θα ήταν και το τελευταίο στο παιχνίδι!

Σε μια καθηλωτική, ομολογουμένως, δοκιμασία για τρεις ήρθε η ώρα για την Δώρα Νικολή να νιώσει ασφαλής με αποτέλεσμα να συνεχίζουν οι άλλοι δυο άνδρες να παλεύουν για την παραμονή στο Survivor.

Ο πίνακας του σκορ έδειξε 5 – 2, όμως, με αποτέλεσμα ο παίκτης που θα έπρεπε να αφήσει το όνειρο στο ριάλιτι επιβίωσης σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου