Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: “Έκλεισε” η υποψήφια τετράδα για την αποχώρηση της εβδομάδας

“Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την ανάδειξη του νέου υποψήφιου προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα.

Ηττημένοι της τελευταίας αναμέτρησης ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα να πρέπει να στείλουν στον… τάκο των υποψηφιοτήτων ακόμα ένα μέλος τους με τα περιθώρια πια να έχουν στενέψει για όλους.

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες του Survivor δεν έχουν πολλές επιλογές στις ψηφοφορίες τους. Γι’ αυτό, λοιπόν, η Κόκκινη ομάδα ακολούθησε την παρότρυνση του Γιώργου Λιανού να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της κρίκο και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν, λίγο ή πολύ, προδιαγεγραμμένο.

Παρά τα λιγοστά χαρτάκια που είχε να διαβάσει και αυτή τη φορά ο παρουσιαστής του Survivor δεν παρέλειψε να αναφωνήσει την αγαπημένη του ατάκα, μόλις ήρθε η κάλπη με τις ψήφους στα χέρια του. “Η Κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί” ακούστηκε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού.

Το όνομα του παίκτη που αποτελεί και την τέταρτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

“Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Survivor.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου