Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor 2024: Ο τρίτος υποψήφιος της εβδομάδας

Η ανατροπή στις ψήφους

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα, έχοντας από μία νίκη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, μετρούν ήδη από έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ως εκ τούτου, ο τρίτος αγώνας ασυλίας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος και για τις δύο πλευρές.

Νωρίτερα, ο Φάνης Μπολέτσης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο της Κόκκινης Ομάδας, αφού τόσο ο Χριστόφορος όσο και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους καταφέρθηκαν εναντίον του, καυτηριάζοντας τη στάση που κράτησε απέναντί τους στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.

“Όσον αφορά την τοποθέτηση του Φάνη για την ψήφισή μου, που λέει ότι οι Κόκκινοι έκαναν ολόκληρη κατακραυγή απέναντι στη Δώρα και τώρα ξαφνικά ψηφίζουν εμένα. Αυτό δεν ισχύει, πάλι προσπαθεί να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Εγώ εξέφρασα την άποψη και το παράπονό μου προς το πρόσωπό της και συμφώνησαν και οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Οπότε ο Φάνης φάσκει και αντιφάσκει πάλι” σχολίασε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος στο αποψινό Survivor.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού έχασαν τον πολύτιμο αγώνα ασυλίας, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν την τρίτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, που θα προστεθεί δίπλα στον Σταμάτη και τον Χριστόφορο. Εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι άντρες στους Μπλε, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα.

Τελικά, τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Ντάνιελ, παρά τις αρχικές προβλέψεις.

“Εγώ το περίμενα, το συζητήσαμε λίγο με τα παιδιά. Από κει και πέρα και ο Φάνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς τιμήν του” αρκέστηκε να δηλώσει ο Ντάνιελ Νούρκα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου