Reality

Survivor: Ματσαρίσματα που κρίνονται στο δευτερόλεπτο

Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΙ

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Χριστόφορου προκαλεί την αντίδραση της Μπλε ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική των Κόκκινων.

Πώς γίνεται από τη μία να κατηγορούν τη Δώρα που δεν έκανε πίσω στη μονομαχία για τον τραυματισμένο Χριστόφορο και την επόμενη εβδομάδα οι ίδιοι παίκτες να τον βγάζουν υποψήφιο; Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις και δεν δέχονται τα σχόλια των Μπλε…

Λίγο πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας το πώς επιλέγονται τα άτομα που μπαίνουν στο flag race γίνεται θέμα συζήτησης. Το αγώνισμα είναι γεμάτο ανταγωνιστικά ματσαρίσματα και αποτελέσματα που κρίνονται στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ηττημένη ομάδα οδηγείται σε ψηφοφορία στο Συμβούλιο, πρέπει όμως να αντιμετωπίσει και την κριτική της αντίπαλης ομάδας. Τα θέματα που ανοίγουν είναι πολλά και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά!

SURVIVOR Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version