Reality

“Survivor”: Μετά τα ποδαράκια του Ροναλντίνιο, την έβγαλαν για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση

“Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι”

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” είδαμε τους Κόκκινους να ηττούνται για ακόμη μια φορά από τους Μπλε, παρά τις ενισχύσεις που δέχθηκαν αμφότεροι από τους νέους παίκτες και τις νέες παίκτριες που ταξίδεψαν ως τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, την Αναστασία Τσέρου και τον Νίκο Ρικουνάκη, οι οποίοι προστέθηκαν στους Διασήμουν καθώς και τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήρθε να ενισχύσει τους Μαχητές.

Παρόλα αυτά, όμως, η ομάδα του Αλέξη Παππά ηττήθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στο συμβούλιο του νησιού και να πρέπει να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Η είσοδος του Ροναλντίνιο στο reality και η viral selfie του με τον Λιανό

 

Για αυτή τη νέα εβδομάδα, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της, τον χορό των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor ανοίγει η Έλενα Αμανατίδου.

“Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού” είπε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια των Διασήμων.

 

Δείτε το βίντεο:







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version