Reality

“Survivor”: Δεν έχει σταυρώσει νίκη και την έβγαλαν στον τάκο

“Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό”

Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο χθεσινό “Survivor“.

Οι δύο ομάδες, αφήνοντας στην άκρη τις μεταξύ τους διαμάχες που άνοιξαν τις προηγούμενες ημέρες, αγωνίστηκαν για τη νίκη, που θα τους χαρίσει την ασφάλεια στο Συμβούλιο του Νησιού.

Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός δώσει το σήμα για την έναρξη της δοκιμασίας και οι παίκτες μπουν στον στίβο μάχης, Ασημίνα και Τζέιμς έλυσαν τις διαφορές τους σχετικά με την ατάκα που είπε ο τελευταίος για εκείνη στο προηγούμενο συμβούλιο και η οποία αφορούσε στην προσωπική της ζωή έξω από το Survivor.

“Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης αγωνιστικά όπως ο Φάνης, μπορούσες να μου πεις ό,τι θέλεις για αυτό το θέμα, που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο. Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω μου ζωή, ούτε για την αγωνιστικότητά μου” τόνισε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Δείτε επίσης: “Survivor”: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε στεγνά τον Τζέιμς Καφετζή – “Θες να πω τι είπες στον γιατρό;”

 

“Φυσικά και το περίμενα”

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε και παρότι οι Μπλε πλησίασαν μια ανάσα μακριά από τους Κόκκινους, το τελικό σκορ έληξε κατά των Μαχητών, οι οποίοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Μετά τον Θοδωρή, στον τάκο βρέθηκε η Μαριλίνα.

“Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό. Τον πρώτο μήνα έφερνα κάθε μέρα νίκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν σταυρώνω νίκη. Δεν είμαι εγώ, το προσπαθώ πολύ ψυχολογικά αλλά ήμουν σίγουρη” δήλωσε η παίκτρια του Survivor αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 

Δείτε ακόμη: Survivor 2024: Πώς μπήκαν και πώς είναι μετά από ένα μήνα οι παίκτες του;

 







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version