Reality

Survivor 2024: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος

Η ανάρτησή του στο Instagram

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έμεινε στο Survivor για δύο εβδομάδες, αφού βγήκε υποψήφιος και έχασε στον αγώνα για την αποχώρηση από τον Νίκο Γκάνο.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, έγραψε στο Instagram:

“Στη σκηνή του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε ένα αναπάντεχο κεφάλαιο σε ένα επικό ταξίδι δυνάμεων και αντοχής. Με κάθε αγώνα, προσπάθησα να αναδείξω την επιθυμία μου για επιμονή και τη δέσμευσή μου στο να παραμείνω παρά τις προκλήσεις. Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο, αντικρίζω την αποφασιστικότητα μου να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Πίσω από κάθε αποτυχία, υπάρχει μια αιτία, και πιστεύω πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παραμείνω, αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να παλέψω, να μάθω, και να ανακαλύψω κρυμμένες δυνάμεις μέσα μου,στον τελευταίο χορό της αποχώρησης, αφήνω πίσω μια συμβολική σκόνη από ανεκπλήρωτους στόχους, αλλά κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με τη σοφία των αντιξοοτήτων. Κάθε στιγμή ήταν μια ποίηση της ανθρώπινης αντοχής, μια συμφωνία της στρατηγικής σκέψης. Με αυτό το κεφάλαιο γράφω στις σελίδες της εμπειρίας μου με την μελωδία της επιβίωσης. Κάθε μια από τις ακόμα και πιο δύσκολες στιγμές φαίνεται πλέον σαν ένα στοιχείο του μοναδικού παζλ που ονομάζουμε ζωή”.

Τα χρήματα που πήρε για την παραμονή του στο ριάλιτι, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ήταν 2.000 ευρώ την εβδομάδα οπότε συνολικά κέρδισε 4.000 ευρώ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version