Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

My Style Rocks: Η ιστορία της Γεωργίας στα μπουζούκια που έφερε γέλια στο πλατό – Μας πέταγε λουλούδια ο Κουρκούλης, είπε

«Ξεφτιλίστηκα, φόρεσα και τα στρας, παρίστανα τη Διονυσία» είπε με τη σειρά της η Μορτασία

Η Γεωργία διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που έζησε με τη Μορτασία, στο πλατό του «My Style Rocks».

Όταν έφτασε μπροστά στους κριτές και τις συμπαίκτριές της, η Γεωργία αποκάλυψε πως πρόσφατα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης, μαζί με τη Μορτασία.

Αρχικά, η παίκτρια ανέφερε: «Της είπα “θα πάμε στον Κουρκούλη”, πηγαίνω εγώ μία φορά την εβδομάδα. Και μου λέει η Μορτασία “μου στέλνεις τα τραγούδια του μην ξεφτιλιστώ, για να μπω στο κλίμα;” Της είπα να μπει στο YouTube να τα ακούσει. Τα άκουσε».

Τότε, η Μορτασία πρόσθεσε: «Με το που καθόμαστε και βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει “ποια είναι η Γεωργία από το My Style Rocks που έρχεται εδώ;”. Κι άρχισε να μας πετάει λουλούδια. Εμένα δεν με είδε».

Τότε, κριτές και παίκτριες ξέσπασαν σε γέλια. Όπως είπε στη συνέχεια, η Μορτασία: «Πήγα για να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Χρόνια το λέω ότι θέλω μια φορά να πάω στην Πάολα. Τώρα είπα ότι θα πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα», ενώ συμπλήρωσε γελώντας: «Ξεφτιλίστηκα. Φόρεσα και τα στρας, παρίστανα τη Διονυσία».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου